Helgens huvudbry: Vad vill du vinna?

Då var det dags för fredagstävling igen. Den här gången har jag samlat ihop tre vinster som är somriga bra-att-ha-saker.

 

1. Spakit från Aco – en Ocean Breeze Bodylotion och en Ocean Breeze Shower Cream. Förpackade i en fin necessär och med doft som för tankarna till hav och sommar. Säljs i begränsad upplaga under sommaren 2008.

Annons

2. Läppglans från Aco – en ofärgad Crystal Sparkle som ger extra skimmer och en Cherry Tomato som ger en lätt rosaröd ton. Nyanserna är speciellt framtagna för att passa sommarhyn och finns bara tillgängliga under begränsad tid sommaren 2008.

3. Väska från Allas. En praktisk och snygg textilväska med axelremmar. En bag som passar lika bra att ta med på shoppingrundan som till stranden.

Så här gör du:
* Bestäm vilken av vinsterna du helst vill ha.
* Skriv en kommentar om varför du vill vinna just det.

Senast på måndag – den 19/5 – klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Jag önskar alla en underbar helg! Om det inte blir sol ute kan man ju alltid försöka ha sol i sinnet och se ljust på tillvaron ändå…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Susanne

  Jobbar och sliter nu dagarna i ända, så jag hoppas du SPA-kitet till mej kommer att sända.
  Det är precis vad jag behöver, för att åka på ett riktigt SPA, det finns det ingen tid till över!
  Hoppas nu på tur, och en hemmagjord SPA-kur!

 • Imorgon kväll ska jag gå ut, första gången på väldigt länge, med två små barn och familjeliv så blir det inte så ofta det händer. En röd jättesöt klänning har jag köpt kvällen till ära. :o) En sådan kväll hoppas jag kommer hända snart igen och då skulle jag vilja ha riktigt gnistrande läppar.. så min önskan är att vinna ACO läppglans!

  /Johanna

 • Ett spa-kit vore ju kanon att göra sig fin inför sommaren med!

 • Solklart läppglanset, för resten av kroppen och ansiktet är fräscht ändå på sommaren – men läpparna blir torra och nariga på sommaren av solen (som kommer att lysa massvis på mig…)
  Det andra är oxå sådant man måste ha och köper och betalar själv, men ett lyxigt läppglans känns just lyxigt och extra – skämma bort sig själv lite – precis vad vi alla kvinnor behöver och är värda!

  Kram

 • Tänk när man va ung (host,host, fyllde 44 i onsdags så jag börjar verkligen inse att åren går!)och man i princip åt läppglans. Har knappt använt det sen, men se… allt kommer tillbaka, åter nåt man fått perspektiv på när åren bara går och går, idag använder jag läppglans igen, trots att det säkert är fel på gamla tanter. Vad jag försöker komma fram till är att det är det jag vill vinna 😀
  Ha det gott!

 • Nu ska jag ta en liten chans
  och rimma så att jag kan få dessa läppglans

  Jag älskar smink och exprimenterar mycket,
  Just det röda skulle ju matcha himlans bra med studentsmycket.

  Och det vita glanset skimrar så fint,
  Om jag fick det skulle jag nu lysa upp som en blåklint.

  Tänk i sommar, efter stranden när man är brun,
  Vad fint att då sätta glanset på min mun.

  Jag ACO eftersom att dom inte testar sina produkter på oskyldiga djur.
  Som inte tvingar femton små möss att sitta i en enda bur.

  Tack för mig och hoppas att ni alla har trevliga helger.
  Och jag ska gå och hoppas att du just mig väljer.

  Kram!

 • Nu ska jag ta en liten chans
  och rimma så att jag kan få dessa läppglans

  Jag älskar smink och exprimenterar mycket,
  Just det röda skulle ju matcha himlans bra med studentsmycket.

  Och det vita glanset skimrar så fint,
  Om jag fick det skulle jag nu lysa upp som en blåklint.

  Tänk i sommar, efter stranden när man är brun,
  Vad fint att då sätta glanset på min mun.

  Jag älskar ACO eftersom att dom inte testar sina produkter på oskyldiga djur.
  Som inte tvingar femton små möss att sitta i en enda bur.

  Tack för mig och hoppas att ni alla har trevliga helger.
  Och jag ska gå och hoppas att du just mig väljer.

  Kram!

 • Spakit…

  Det hade inte vart fel o skämma bort sig lite nu när det e mycket på jobbet och total renovering av vårt hus..Så en spa kväll i veckan hade gjort susen att orka med veckan..

  ha en fortsatt trevlig helg!!

 • Säger någon ordet TORR så börjar folk tänka på mig, så ett spakit med lotion vore inte helt fel att vinna.

  Trevlig helg

 • Jag vill vinna väskan.
  Detta ser ut att vara den ultimata väskan, där man kan ”ösa” ner prylar som bara måste med när man skall ut. Perfekt för mina utflykter och strandhugg utmed Göta Kanal.

 • Ana

  En praktisk väska att ha med på sranden vore inte dumt.Hälsningar Mariana

 • Läppglans till torra läppar är bra att ha.
  Då kan man mer se vem som egentligen är ja´!
  Istället för att bara det torra fnösket se,
  det som stramar så när jag försöker le.

  Kram!

 • Tackar för inbjudan!Väskor har jag i parti och minut,läppglans använder jag aldrig MEN,spa-produkterna skulle jag kunna tänka mig.Inte till mig,tål inte allt tyvärr,men till min dotter som har tre små grabbar att brottas med.Hon skulle behöva en doft som för tankarna till annat för en stund 🙂

 • Jag har just nu en tävling i min blogg där man kan vinna den omtalade H&M-klänningen som är slutsåld i butikerna. Jag tycker att det är SÅ kul med tävlingar, där alla har lika stor chans att vinna. 🙂 (Tyvärr har jag aldrig vunnit någon). Älskar bloggar som skrivs av såna som gärna vill dela med sig. Jag kommer att ha en ganska stor tävling ungefär en gång i veckan, kanske varannan. 🙂 Det gäller att bjuda… om man vill ha något tillbaka. 🙂 Väskan skulle vara RIKTIGT kul att vinna. Följer förresten din blogg, tycker att den är jättetrevlig. 🙂 Kram.

 • Sara

  Spa-kittet var helt i min smak och det vinner jag mer än gärna!

 • Lotta

  Hej!

  Med Aco:s somriga läppglans
  har väl också jag en chans
  till pusskalas med maken
  Det är bra-att-ha-saken
  när vi ska ut på dans

 • jag vill jättegärna vinna spakitet för att jag är värd det helt enkelt! jag vill kunna unna mig själv goda stunder ibland 🙂

 • Jag vill jättegärna vinna spa-kitet 🙂
  Vi har precis fått ny snö här, och jag vill känna dofter från sommaren känner jag. Ta hand om mig själv samtidigt osm jag har lukterna från sommaren, innan den riktigt kommer. (OM den nu kommer).

 • Åh, vad jag är sugen på den här. 🙂 Kommer självklart att skriva om din blogg ifall att jag vinner, vilket kan vara ganska kul, då jag har några 1000 läsare varje dag. 🙂

 • Molly

  Jag skulle gärna vilja ha det där spakitet. Perfekt med sommardoftande produkter!

 • Jag vill jättegärna vinna läppglansen. : ) Letar efter ett nytt sommarfräscht läppglans.. köpte nyligen ett men jag blev allergisk och fick utslag. Antar att ACO’s produkter är lite mildare och snällare för huden & läpparna..

 • Nu nar jag kommer hem efter 2 veckor pa Sicilien har jag ju den dar perfekta sommarhyn som lappglansen skulle passa sa bra till.
  Ha en fin helg!
  Kram Ingrid

 • ja då skulle jag välja spa kittet om jag vann, och eftersom jag bor vid havet, 400 meter. så hade det verkligen behövts. sol + salt vatten. så går det åt mycket krämer. hoppas du haft en bra helg kram biggan

 • spakitet hade ju inte vart helt fel att få hem, eller hur?

 • Anne

  Läppglans. Använder läppglans de flesta dagar, även när jag inte orkar/ids/hinner/vill använda annan make-up.

 • hejhej!

  jag skulle då helst ivlja ha väskan. har ingen snygg väska, och dendära väskan är jätte fin! söker just nu efter en fin sommarväska men har inte hittat någon ännu. skulle vara perfekt att ta med då jag far till turkiet i sommar.

 • spakitet för att frsächa upp mig inför min konfrimation och mitt kommande sommarlov, för det får en att känna sig såååååå mycket fräschare.

 • Jag vill vinna spakitet. Helt enkelt för att det är så mycket omkring mig nu och jag behöver slappna av. Det gör man väldigt bra med exempelvis ett bad (jodå, duschtvål går alldeles utmärkt att använda till badskum) och lite ”luktagott”.

  Jag hoppas att din vecka blir riktigt fin! Jag har lite ”jobbigt” att ta tag i nästa vecka, men det jobbiga kan leda till något mycket bättre så det ska jag ta tag i direkt på måndag morgon. Sen är jag säker på att min vecka också kommer att bli jättebra!

 • Läppglansen vill jag vinna! Förhoppningsvis kommer det bli en kanonsommar och då vill jag se sommarfräsch ut bla på Kirunafestivalen, läppglanset vore pricken över I’et i Inger!

 • Mitt vanliga läppglans håller på att ta slut! Därför vill jag vinna nytt 🙂

 • Jag vill helst ha nummer 1, varor från ACO om jag vinner.
  Det gäller att man tar hand om sin hud extra noga på sommaren, då är ACOs produkter perfekt!

 • jag vill vinna väskan =) Tre av mina väskor har gått sönder nyss, den ena pajjade drgakedjan på (hade bråttom till bussen och drog lite väl hårt när den inte ville stänga sig hehe), den andra har fodret gått sönder på men hur vet jag inte, och den tredje har varit för tungt lastad hehe =)
  Så en ny väska vore perfekt!

 • läppglossen skulle vara skoj att vinna, då jag fortfarande letar efter ett läppglans som inte kladdar fast i håret vid minsta vindpust..

 • väskan! helt klart, men dem andra sakerna skulle jag inte säga nej till.. men tro det eller ej men jag är verkligen i BEHOV av en väska! en rymlig och snygg som jag kan va stolt över.. dem flesta av väskorna mina har axelremmen gått av på haha.. klumpigt värre! (: men självklart är jag med!

 • Ser att det är många som är sugna på att vinna något. Så chansen är väl inte så stor. Själv har jag alltid brukat ha relativt stor tur i spel och liknande. Men det var förr. Tur i spel otur i kärlek känner du nog till. Nu har jag otur i ALLT. Väntar på att lyckan ska vända. Ett SPA-kit skulle inte sitta fel. Ha en bra vecka.

 • ida

  klart man vill ha ett spa kit! Till sommarn blir huden lätt torr och urtorkad, i mitt fall ävn bränt och med eksem… (bläää) acos spakit skulle verkligen ta hand om min kropp och göra att jag kan njuta lite extra av sommar, och sol…

 • Läppglans skulle inte vara fel!

 • Lena

  Har nu en längre tid sprungit runt i alla väskaffärer för att hitta årets vårväska, dock utan resultat. Och nu förstår jag varför, du har köpt den för att ha den som vinst i ditt lotteri. Visst blir väl jag den lyckliga vinnaren *blink*

 • Fredrik

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna Spa-kitet till min flickvän, vi har distansförhållande Stockholm – Norrbotten. Och varje gång hon kommer till mig så brukar hon ta med sig allt sånt där, eller köpa här..och d vore nog nice för henne att slippa d.. hon vill ju inte använda mina sport och kill-luktande saker!

  Så d vore en mysig översakning till henne (om hon nu inte hinner läsa d på den här sidan innan förståss) 😉

 • Bia

  En bris från oceanen låter underbart somrigt men ändå svalt. Helt i min smak!

  SPA-kitet skulle jag gärna vinna!

  Hälsningar
  Bia

 • Märta

  Hejsan Charlotte!

  För en trött kropp som vill bli sund
  vore det härliga spa-kitet perfekt
  tänk att i badrummet få en egen stund
  utan småbarn, stress och jäkt

 • jag skulle helst vilja vinna läppglansen. Det skulle vara en perfekt present till en vän som fyllde år för ett tag sedan.
  ha en bra dag

 • Cecilia

  Läppglans från Aco – det vill jag ha!
  Att bli röd om läpparna skulle göra mig gla´!

 • jag vill vinna ett gäng arbetare som kom hit och rustade vårat hus!!!!
  🙂