Heta och intima bilder från möhippan!

Under semestern har jag också ägnat tid åt bröllopsförberedelser. Vigseln närmar sig…
Nänä, inte min. Jag ska fortsätta att leva i synd. Men min lillasyster ska gifta sig den 12 september! Och jag har fått äran att vara tärna. Ska bli så otroligt skoj, även om jag redan nu oroar mig för att jag kommer att gråta sönder hela tillställningen… brudparet får vada uppför altargången i gummistövlar medan jag simmar bredvid som en levande fontän. Ingen som har ett bra tips på hur man korkar igen tårkanalerna?

Annons

Som brudtärna axlar man ju också möhippemanteln. Jag ordnade möhippa i juli och det blev riktigt lyckat som tur var.
Min syster fick pröva på att vara modell för en dag med makeover och proffsfotograf, sen gick vi hela möhippegänget och fick lära oss dansa som Pussycat Dolls.
Lillsyrran fick också en del uppdrag, som att ta foton med kärlekstema. Och jag tycker hon var rätt kreativ… här är ett par exempel:

Det här är fotouppdraget ”NÅGOT HETT” – då gick hon ut i ett restaurangkök och hittade en fritös. Men min favorit är den här:

Detta är fotot av ”NÅGOT INTIMT”. En förbipasserande hundägare hade inget emot att min syster tog en bild av hans tax rumpa – med orden ”Ja det går så bra, han bryr sig inte…” Hoppas det var sant så vi inte orsakat ett nakenhundstrauma med ofrivilligt taxutvik.

Har du varit på någon rolig, eller mindre rolig, möhippa?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Är det syrran som modellar på första bilden?

 • Glöm inte att ge mig en röst snälla! 🙂

  http://fridasjoblom.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

  Rösta på NIKLAS NR2 🙂

  Frida har rätt så många besökare top 10 på blogg.se så även du som röstar har chansen till fler besökare på din blogg 🙂 + att jag hjälper dig om du nånsin behöver en röst 😉 + att du får en länkning på min blogg när tävlingen är över om du vill förstås 🙂

  Många fördelar för dig 😉

  Ha en trevlig kväll! 🙂

 • Eftersom vi hade ett ”överasknings bröllop” så fick jag ingen möhippa tyvärr. Hade varit riktigt skoj med tjejkompisarna annars. Antar att dem hade hittat på något tokigt..inklusive att spela in en cd.

 • Charlotte

  Cia: Nej, det är inte syrran på bilden, hon poserade i vanliga kläder… eller två snygg-outfits som hon fick välja själv och en hårdrockaroutfit som jag valde åt henne för att hon skulle få testa en lite annorlunda stil. Och så duktig hon var på att posa, alla säsonger av Top Model kom plötsligt till användning! 🙂

 • Charlotte

  Niklas: Jag går in och kollar!
  Cecilia Atterdal: Kan man inte ha en efter-möhippa?