Hundägare kan sluta plocka bajs!

Jag älskar hundar – och har tvärtomkänslor mot ägare som inte plockar upp efter dem.
Senast igår imorse trampade jag i en rykande korvfälla på väg till jobbet. Att börja dagen med att tvätta bajssko är inte den perfekta starten direkt…

Annons

Därför vill jag gärna uppmärksamma mattar och hussar på att det finns en ny uppfinning för just detta problem! Poo Trap – påsar som fästs direkt vid källan och hindrar att exitmaterial når marken:

En annan möjlig lösning är att följa ordspråket ”sådan husse sådan hund” och lära människans bästa vän att inte bara gå fot utan även att gå på toa:

Tycker du det är jobbigt med hundlortar eller är det ett ”skitproblem” man inte behöver hetsa upp sig över?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ann-Louise

  Hej igen Charlotte!
  Tänkte försöka lära Buster gå på toa men det är nog ingen lysande idé. Gulligt var det i alla fall.
  Ha det bra o hälsa
  Kram Ann-Louise

 • Cia

  Vet inte men jag tycker inte de är så många den här tiden på året.Värst är det på våren när hussar och mattar gömt dem i snön hela vintern…

 • Jag är ju själv hundägare och blir fullkommligt vansinnig på folk som inte plockar upp på gator och i bebyggda områden. Jag bor i skogen och ”skiter” idet….. Minns när jag bodde i stan och där är ju rastningsmöjligheterna mera begränsade och jag funderade ofta på vart de gick nästa gång som hade låtit skiten ligga…. Man måste ju liksom komma tillbaka till samma ställe igen…. Hoppas de trampade i sin egen skit!

 • Ha ha ha.. Helt seriöst jag plockar nästan aldrig upp bajset efter min hund, men det beror på att han i princip vägrar att skita nån annan stans än i skogen, men OM han skiter där han inte ”ska”, då plockar jag upp det!!

 • Fia

  Det är verkligen äckligt när hundar får bajsa på trottoarer och andra olämpliga ställen utan att hundägaren plockar upp det. Jag blir också irriterad på hundägare som låter sina hundar kissa på husväggar mm.