Hur håller du den?


HUR man håller sin handväska håller på att bli lika viktigt som att den är snordyr och kostar en årslön!
För de som vill hänga med i trenderna är det väldigt viktigt att INTE hänga väskan över axeln. Helt ute. Så 2010, början av 2011.
Nej nu är det nya grepp som gäller.

Annons

Ett som varit populärt ett tag nu är ”Väskryckargreppet” eller ”The Cradle Hold”. Vilket betyder att man inte använder handtagen utan håller väskan under botten och klämmer fast den hårt under armen som om det lurar en väskryckare bakom varje buske. I mitten av bildcollaget nedan ses även en intressant uppstickare – ”Bakom ryggen”-greppet, där man alltså helt enkelt för väskan bakom ryggen och håller fast med båda händerna.

Men allra nyast är ett originellt sätt som Victoria Beckham har setts använda. Än har greppet inget namn, men kan möjligtvis lanseras under ”Armvecksgreppet” eller ”Oops, nu halkade den nästan av”. Det handlar alltså om att ha ett bottengrepp samtidigt som väskremmarna sitter runt armen i armbågshöjd… mycket avancerat och inget för nybörjare.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter