Hur har du det med svärmor?

Riktigt less på svärmor nu!
Ända sen jag blev gravid med våran lilla tös så har svärmor varit som en jävla igel!! Hon tjatade om en vagga som min sambo hade när han var liten och som hon ville att vi skulle ha. Vi sa nej varje gång och tillslut blev jag så less att jag sa: vi vet var den finns ifall vi behöver den!!

Annons

Min svärmor är bara för mycket!
Hon började lägga sig i vårat hus som vi köpt, hur hon ville att det skulle se ut, komma hit och plantera åt oss, ta hit snickare utan att prata med oss knappt. Min sambo har gett sina föräldrar nycklar hit fast han vet att jag inte ville det!!

Manipulerande och okänsliga…
I förrgår fyllde jag år och vi firade med fika med svärföräldrarna igår. Då blev jag än en gång påmind om att jag under elva år aldrig har fått frågan vad jag önskar mig i födelsedagspresent eller julklapp, vilket har inneburit att jag har fått opersonliga julklappar och presenter varenda år. Sådant som man kan köpa när man ska byta julklappar med varandra på jobbet ungefär, det ska passa vem som helst. Igår fick jag duschtvål och bodylotion och en blomma…man tycker att det borde vara lite mer personligt efter elva år, jag anstränger mig ju för att hitta rätt sak till rätt person.

Nej, det här är inte mina personliga erfarenheter, jag har turen att ha världens snällaste och trevligaste svärmor. Ovanstående exempel är hämtade från sajten Svärmor.se – där man kan dela med sig av svärmorshistorier och även kan be andra om råd om man har en svärmor som inte är så… lätthanterlig.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter