Hur träffade du din?

När jag var på ett sällsynt nattklubbsbesök för ett tag sen tänkte jag: ”Tack gode gud att jag inte är singel!”
Jag hade varit världens sämsta krograggare i den här åldern. Gäspat klockan elva och klagat på att musiken var för hög.

Annons

Men så läste jag idag att folk inte alls träffas särskilt ofta på krogen nuförtiden. En ny studie visar att ”Så här träffades vi”-toppen ser ut så här:
1. Nätdejtingsajter 23 %
2. Genom vänner 21%
3. Jobbet 14 %
4. Krogen/Nattklubben 13 %

Och att dejta via nätet är kanske inte så dumt. Men det är ju inget nytt att låta någon annan hjälpa till att fånga kärleken. Här är exempel på romanssugna män som anlitade en dejtingservice på 80-talet…

Själv mötte jag min sambo genom vänner på en hemmafest. Ingen spännande historia att trollbinda en publik med. Men det funkade.

Hur träffade du din partner? Eller försöker träffa en partner om du är ofrivillig singel?

Jag önskar alla en jättemysig helg! Vi ses på måndag!

Och glöm inte de två tävlingarna som pågår:

VINN EN HÄRLIG KRYSSNING FÖR TVÅ HÄR


VINN HILLEVI WAHLS HUNGERFLICKAN HÄR

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Jag och min sambo började prata via ICQ, han hade hittat mig pga det nickname jag hade och så bodde vi inte så långt ifrån varandra. Vi pratade några timmar och sen träffades via och spelade minigolf… och på den vägen är det 🙂

 • Vi träffades när jag sommarjobbade efter första året på gymnasiet. Han jobbade på samma butik— det är snart 21 år sen.

 • Träffades via vänner. Spelde fotboll ihop och sedan fortsatte kontakten via facebook ett tag 🙂

 • Jag och Pojkvännen träffades i Oslo på ett marketing symposium. Det var under middagen för drygt 800 personer, som han kom fram till mitt bord, frågade om han fick slå sig ned och började flytta på folk (det var fri sittning) så att vi hamnade bredvid varandra. Och på den vägen är det…

 • Carina Jonsson

  Jag satt i baksätet på en taxibil med tonade rutor bak. Min kompis hade precis blivit tillsammans med taxichafören, så hon satt där framme. Killen som körde stannade på en parkering och pratade med någon bekant, då kör en mc förbi och jag säger nåt om att jag skulle vilja åka med på en mc någon gång.

  Några minuter senare svänger det upp en mc brevid bilen, en kompis till taxikillen. Dom snackar lite, sen säger taxikillen, förresten så har jag nån som vill åka med dig härbak, och så hissar han ner rutan…trodde att jag skulle dö, protesterade genast med att jag inte hade någon hjälm osv… Jag visste ju inte ens hur han såg ut där under hjälm, solbrillor och skinnställ. Men en hjälm och en jacka ordnades raskt fram och så skulle vi åka iväg, jag höll försiktigt i hans jacka, men satt tillslut som klistrad mot honom med armarna stenhårt om honom, och när han tog av sig all mc-utstyrsel, och visade sig vara en riktig snygging, ja då fanns det ingen återvändo…Nu har vi varit ihop i 21 år…

 • Jag träffade min på en pub och frågade om han skulle me på efterfest, hahaha!! Nu har vi tre barn och varit sambo i snart 10 år.

  Tänka sig hur det kan bli..*ler* åt minnet.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

 • M

  Jag träffade min pojkvän via dataspelet World of Warcraft, som min son hade köpt hem och korrumperat mig att börja spela. Vi har varit ett par i över ett och ett halvt år nu.

  Det låter kanske suspekt, men faktum är att det är helt logiskt att träffas genom en gemensam hobby, precis som vilken schack- eller receptbytarklubb som helst. Det är ju mycket mer avslappnat än genom dejtingsajter som skapar press genom att bara gå ut på en sak.

  Visserligen är det ett långdistansförhållande. Det blir så ibland när man träffas genom Interwebben. Men det är det värt. Han är mitt livs kärlek.