Idoler – med och utan sångröst

Varje år försöker jag stå emot halvhjärtat – men så sitter man fast i Idol igen och vet att fredagsmyset kommer att tillbringas med juryn, Jidhe – och en klase mer eller mindre mogna talanger. Denna säsongen håller jag tummen (andra handen måste vara ledig för en regelbunden chips-inmatning) extra för Linnea, Olle och Jay.

Annons

Men ibland är det inte de med bäst röst som blir mest älskade. Eller de med bäst uttal. 2008 sjöng Valentina Hasan en sång i Bulgariska Idol som skulle varit Mariah Careys ”Without You” men blev ”Kenn Lee” i Valentinas mycket personliga tolkning:

Trots att hon inte gick vidare öppnade folk i hela världen sina hjärtan för Valentina, över 20 miljoner tittade på hennes klipp på Youtube och hennes Facebook-grupp fick flera tusen anhängare.
Och några lektioner i engelska senare gjorde hon även efterlängtad comeback i Idol och sjöng inför en vild och hänförd publik:

Ha en trevlig helg med eller utan sång!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter