Inga fler pingvinnätter

Ett tecken på att man haft en liiite för festlig kväll: man vaknar upp och hittar en pingvin hemma i lägenheten.
Det hände två något överförfriskade brittiska ynglingar som bröt sig in på Sea World och kidnappade pingvinen Dirk.
Efter att ha lämnat tillbaka Dirk och bett om ursäkt har de dömts till böter. Domaren ansåg att det var förmildrande att killarna på sitt ”bästa inkompetenta sätt” försökt ta hand om pingvinen och låtit den duscha och äta bröd…

Annons

Det känns som flera hundra år sedan jag hade en galen pingvinnatt. Ja just en pingvin har jag faktiskt aldrig vaknat upp med, men en del andra mystiska saker som en mintgrön kundvagn och femtio frukostfrallor…
Nu tyar jag inte vara tokig och helnattsfestlig längre, nuförtiden blir inte morgnarna mer spännande än att man upptäcker en ny rynka eller att kaffet är slut.

Trevlig helg!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter