Inga kulkort precis…

Är det här världens tråkigaste julkort? De har i alla fall tävlat om titeln när tv-serien Office bad folk designa de tristaste företagsjulkorten för den påhittade pappersfirman där programmen utspelas.

Annons

Imoron är sista dagen att skicka julkort. Så ikväll ska jag fixa lite med mina. Önskar jag kunde säga att jag klippt och klistrat ihop personliga pysselkonstverk. Istället blev det såna här:

Köpekort med renar i rött och silver. Bara att slaska på frimärken och krafsa ner sitt namn.
Men till er som får ett vill jag gärna påminna – det är tanken som räknas! Och jag har tänkt jättemycket på att jag inte får glömma att posta dem.

Posten skickade förresten nyligen ut information om vett&etikett när det gäller julkort, frågor som bevarades av ”Etikettdoktorn” Mats Danielsson.
Jag fastnade för frågan:
”Kan man reta upp någon genom att välja fel motiv på julkortet (exempelvis en trind tomte)?
Svaret blev: ”Ja, det finns alltid en gräns för vad som är lämpligt. Träder du över anständighetens gräns får du förvänta dig en reaktion. Du får använda omdömet.”
Herrejösses, finns det folk som granskar sina julkort för att leta efter dolda förolämpningar i form av feta och fula tomtar, risiga granar eller iskalla snögubbar….
Jag vill i så fall passa på och bedyra att det inte finns någon gömd betydelse i renarna på mina julkort! Jag tycker inte att någon jag skickar dem till har horn, svans, klövar eller borde ta jobb som draghjälp.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter