Jag – en knorkare

Så då har man blivit trendig – av en ren slump. Det nya när man äter är att skippa kniven och bara köra gaffel. Eller ännu hellre det senaste matverktyget: the knork. Knorken, eller knaffeln som det tydligen ska heta på svenska, är en gaffel med sågsida.

Annons

Så nu kan jag äntligen komma ut ur skafferiet och erkänna att jag gillar att gaffla i mig maten. I soffan, tittande på tv, gärna ett underhållningsprogram garanterat fritt från allt kulturellt eller intellektuellt värde – hoppas det också blir upphöjt till finaste vett&etikett…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Detta fenomen fanns i Australien. Ganska käckt när man på stående fot ska inta lunch t ex. Så jag brukade inte slänga dessa knork’s utan tog hem och använde där 😉 inte snål inte… hihi

 • Charlotte

  Pinglan: Jag kom att tänka på de där små gafflarna man fick i korvkiosker – var de inte knorks, tandade på ena sidan?

 • Vad skönt när trender springer ikapp. Äntligen trendig igen, åtminstone för en stund.

 • Där fick man lära sig någe nytt.Knork,lustigt namn*S* Nu ska jag införskaffa mig lite knorkar,praktiskt.Dessutom spar man på disk och framförallt miljön!
  Off topic.Skulle inte heller lyfta mig.Bra tips förresten,haha,här blir det myggen!

 • Charlotte

  Bitte: Namnet är väl en sammanslagning av knife och fork: knork, och ska uttalas med stumt k i början. Men det är roligare att säga knork med två k.

 • Jag är en sån person som tycker det är omöjligt att äta utan kniv så det där är nog ingenting för mig! Jag tycker det känns som att nånting fattas om jag inte har den även om jag bara använder den för att ”ösa” på maten på gaffeln.