Jag har blivit rockstjärna!

Eller så nära en tondöv och megaomusikalisk människa kan komma – jag har blivit rockstar i andra led, via sambon som precis släppt en skiva med sitt band Overdrive.
Mina enda bidrag till plattan har varit att komma med uppmuntrande hejarop och försöka vippa rytmiskt med foten när sambon spelat upp en ny låt. Bra blev det i alla fall – gå gärna in och lyssna här för att få en hårdgungande fart på helgen!

Annons

Ha det supergott så ses vi på måndag!!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Lite för hårt för min smak, men säkert bra om man gillar sånt där 🙂 Hoppas du gillar den sortens musik, annars brukar det vara lite jobbigt. Man lär sig ju iofs i viss mån. Trevlig helg!

 • Det där lät ju riktigt trevlig. Såg att Janne Stark är med i bandet. Hans böcker om svensk hårdrockshistoria är flitigt bladade i här hemma! Speciellt på lördagkvällar när man fått sig några glas vin och känner sig nostalgisk… haha…

 • simon 13 åringen, älskade det, men för min del lite för rockigt, våra ungar spelar ju själva också, så dem tyckte det var bra kram biggan

 • åh tack desamma

 • nej men vad kul för dom! vad stort det måste vara! grattis grattis =)

 • Vilken rolig historia om tanten med gåstavar! Ha ha! Ha en trevlig helg!

 • Jag gillar det jag med och så var den inte ett dugg dyr 🙂
  Ha en riktigt fin helg. Hoppas du får vila ut ordentligt efter en jobbig vecka 🙂

 • Sv: Ja, sådana skor kan man bara inte gå förbi. Inte till det priset. Ps. Vad lustigt att din sambo är medlem i Overdrive. Jag har myspace’at dom massor förut! Trevlig helg.

 • Uppmuntran behövs ju också. En hel massa faktiskt.

 • Göttmos!!!
  Ulle-Bullen är hårdrock-fan; gillade detta!
  Storsan gillar hårdrock om den samtidigt är melodiös – också högt betyg!
  Vi satt i soffan och hmmmade och uuuhhhmmade…. KLART GODKÄNT!! Med råge! *S*
  (Lite Iron Maiden, lite Hammerfall)
  Trevlig helg!!

 • Fia

  Jag gillade det jag hörde! Hälsa sambon att det lät bra!

 • Jag gillar hårdrock, mjukare rock, soul, blues och klassiskt och egentligen allt däremellan, humörsmänniska som jag är. Försöker nu lista ut vem sambon är av dessa coola grabbar 😉

  Apropå ditt tips om att skriva barnbok av ramsan. Plötsligt poppar det upp en massa roliga texter om gårdens katter, höns, kalvar i mitt huvud. Kruxet är det där om illustrationer… jag tror inte mina bilder skulle passa. Så jag slängde ut krokar till mina barn, har för mig att de känner en del duktiga tecknare och tvåan skulle kolla med några av sina vänner. Så vem vet, jag som aldrig haft nån lust att skriva barnböcker kanske slår mig på det ändå. I väntan på romanens fortskridande.

 • Jag har också en egen rockstjärna. Min skäggiga snubbe spelar in massor av låtar nere i studion ( vårt fd. pannrum som han rustat upp) Jag gillar det han gör själv och med bandet, men han tycker att det räcker att hålla det på hobbynivå tydligen. Har du lyssnat på när min 3 åriga tjej sjunger en Noice låt på min sida? Garanterat gulligt! Tryck på min musikknapp.

 • Hoppas att helgen varit bra! Här har vi haft en underbart trevlíg helg!
  /Sus

 • svar: Jasså!? Har du fått tag i din limegröna matta än? =)

 • Charlotte

  Annchen: Jodå, jag gillar det, vilket är tur annars hade jag förmodligen blivit galen vid det här laget. 80-talshårdrock, med melodi och utan för mycket bröl, är både lite nostalgi och nutidsbra tycker jag.
  Linda: Ja Janne är verkligen en riktigt hårdrocksguru – om du slår i hans lexikon kan du hitta hur Overdrive såg ut förra gången det begav sig på 80-talet!
  Biggan: Hälsa Simon – jätteroligt att han gillade det!
  Evelina: Tack, jag ska framföra grattisarna till dem!
  Thérese: Vilket kul sammanträffande! 🙂
  Storsan: Jag vidarebefodrar de fina orden – så blir grabbarna glada! 🙂
  Fia: Tack, det ska jag absolut göra!
  Märtagreta: Ja, vem tror du är ”min”? 😉 Lycka till med barnboken, tror det kan bli jättebra!
  dentatuerademamman: Jag måste asbolut in och lyssna när din dotter sjunger Noice – en av mina gamla tonårsidolgrupper!
  Sus i dus: Tack, den har varit bra.
  Anna: Tyvärr inte…

 • Jag måste ju gissa, av någon anledning tror jag Janne!

 • Charlotte

  Märtagreta: Nä, se det var fel…

 • Häääärlig rock!

 • lät ju toppen bra …

 • GSM

  UUUUUUUUUUNDERBART!!!!!
  Löv it!
  *headbangar hårt*