Jag har ett par klagomål…

Klagobrev: Kära Gud eller vem som nu skapat mig – jag har idag upptäckt ett par allvarliga missar i min konstruktion.

Fel på min kropp 1: Jag vaknade klockan fyra i morse, klarvaken och pigg, och fick ligga och stirra i taket jättelänge för att jag inte hade mycket annat att göra så dags. När jag äntligen lyckades somna om vaknade jag av klockradion, supertrött och halvt medvetslös, och tvingades stiga upp för att jag måste till jobbet. Det kan väl inte vara rätt?

Annons

Fel på min kropp 2: När jag steg upp märkte jag också att något obehagligt hade hänt, hela kroppen värkte och ömmade från topp till tå och var på gränsen till obrukbar. Om man är duktig och äntligen kommer igång och tränar igen – varför ska man då bli straffad med plågor? Det är inte motivationshöjande alls. Träningvärk borde man få om man inte tränar.

Tack för ordet. Jag hoppas att detta går att åtgärda snarast.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter