Jag tar semester – och Gunilla&Agata tar över!

Hejsvejs – nu går jag i semesteride i fyra veckor och drar sommaren över mig som ett blomstertäcke. Därunder ska jag framför allt fortsätta att förädla konsten att ingentingla. Är det något jag är naturligt bra på att göra så är det att inte göra något. Framför allt på sommaren. Ge mig en hängmatta, en trave böcker, något gott att mumsa på och smutta på – och jag kan ligga där tills det börjar falla höstlöv på mig.

Annons

Men bara för att jag tar ledigt betyder det inte att bloggen gör det. För jag har skaffat världens bästa semestervikarier: Agata och Gunilla som är mina arbetskompisar här på Allas. Missa inte chansen att lära känna de här roliga och trevliga tjejerna!
Först ut blir Gunilla Hedenby, som redan nu på måndag börjar blogga. Titta in här då och kolla vad hon hittar på.

Och vi ses igen om en månad! Jag håller tummarna för en supersommar för alla!
Hör ni något i luften likt en ko som börjat råma
är det bara jag som snarkar i semesterkoma…
Stor sommarkram
Charlotte

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ha en skön semester… hoppas solen lyser mycket på dig!

 • Cia

  ”trave böcker, något gott att mumsa på och smutta på” Att läsa är definitivt inte att ingentingla! Det är att njuta och ta sig tid för sig själv. Att mumsa och smutta å andra sidan kan vara att njuta, fylla magen men också att ingentingla… Det måste finnas klara definitioner på det där med att ingentingla tycker jag! 😉

 • Ha en skön semester!

 • Hoppas du får en skön semester! Vi börjar jobba samtidigt du och jag! 😀

 • Ha nu en riktigt trevlig semester!! 😀 Själv har jag ingen semester, men inte är jag avis inte.. NEJ DÅ, inte JAG!! 😉 Jo, kanske lite. Hoppas du får mycket tid till att ingentingla!

 • Önskar dig en skön semester!

 • Ha en härlig semesterkoma!

 • trevlig semester!! hoppas att du får massa sol o härligt, vart du än befinner dig!
  kramkram //smula

 • Ingentingla är jag duktig på 🙂
  Ha en mysig stärkande semester.

 • Ha nu en riktigt trevlig semester så ses vi igen om 4 veckor!

 • Jag önskar dig en riktigt skön semester!
  Kram Ingrid

 • Hej Charlotte!

  Och många tack för din Välkommsthälsning i min blogg.

  När jag kom hit till Göteborg, låg min fina vinst från dej, Dvd-boxen med Svenska hjärtan och 2 nummer av Allas Veckotidning, och väntade på mej, mycket trevlig läsning. Det var många år sedan jag läste Allas, så jag håller nu på att bekanta mej, på nytt med denna tidning.

  Själv har jag som sagt var, precis landat i Göteborg, och har mycket annat att så i än blogga, men jag återkommer så snart jag bara kan, med en ny blogg.

  Solvarma hälsningar från Irene

  Ps. Jag önskar dej en alldeles fantastisk ingentingla semester. Ds

 • Hoppas att du får en underbar semester, det är du värd =)