Jag vill inte se ut som tretton!

Ska det här 13-åriga barnet få mig att vilja shoppa? Är det meningen att jag som vuxen kvinna ska identifiera mig med en sådan här bild och tänka: ”Hmmm… den blusen måste jag köpa, den ser säkert likadan ut på mig som på den lilla bleka och taniga flickan som nyss gått ut mellanstadiet.”

Annons

Barn som supermodeller är den nya ruggiga trenden i modevärlden. Ett av de yngsta exemplen är flickebarnet på bilden – 13-åriga skådespelerskan Elle Fanning som är Marc Jacobs ansikte i deras höstkampanj. Man vill bara dänga en av deras dyra väskor i huvudet på de ansvariga. Vad är nästa steg – spädbarnsmodeller som poserar med blöja och designertröja?
(Fler bilder från kampanjen kan du se HÄR.)

Jag blir mycket gladare av att titta på den här modellen som apar sig framför kameran:

När brittiske naturfotografen David Slater var i Indonesien blev han bestulen på sin kamera – av en makakiapa. Som glatt började fotografera sig själv! Bland annat smilade han upp sig och tog ovanstående bild. Fler aproliga bilder kan du se HÄR.

Ha en trevlig helg!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • GSM

  Bra skrivet! Fick tuppjuck för ett par år sedan när Libero lanserade ”modeblöjor” barn ska få vara barn. Apan rular:D

 • Charlotte

  GSM: Tack! Modeblöjor är om möjligt ännu dummare, konceptet att tänka först verkar vara på väg att bli omodernt… Ha en skön sommar!