Johanna på plats!

Då har vi skickat iväg Charlotte på semester. Ha det så skönt Charlotte och lycka till med fruktflugorna!

Själv har jag problem med kaniner hemma hos mig. Som tur är håller de sig utomhus, men de envisas med att gräva hålor mitt i rabatten där jag planterat mina döttras doprosor. Jag gillar kaniner och så, de får gärna vara i min trädgård, men när äldsta dottern för ett tag sedan undrade varför lillasysters ros var mycket finare än hennes så önskade jag att de kunde bygga sina hålor någon annanstans. Kanske bland kirskålen i rabatten längst bort i trädgården, den som jag aldrig hinner rensa? Någon som har tips på hur man får kaniner att flytta till en annan rabatt?

Annons

Vem är då jag som fått äran att träffa er under några veckor?

Jag heter Johanna Svan, är 34 år och jobbar som redaktionskoordinator och reseredaktör på Allas. Som ni kanske anar så älskar jag att resa, annars är mitt stora intresse sport. Inte att sporta själv, tyvärr, utan att titta på sport. All sport.

Min man och mina två små flickor, Filippa sex år och lilla Julia som snart fyller tre, suckar högt när det vankas sport på teve, men nu i helgen har jag faktiskt kommit på Filippa med att titta på simhoppning med stort intresse – till mammas stora glädje! Jag har ett förflutet som simmare själv så just simning och simhopp är extra roligt.

För min del är semestern redan slut, men det gör ingenting för jag har haft det underbart. För en gångs skull har vädret varit perfekt och vi har gjort en massa roliga utflykter och resor, både i Sverige och utomlands.

Så ja, då har jag skrivit klart mitt allra första blogginlägg någonsin och ser fram mot att göra er sällskap i två veckor innan jag lämnar över till Gunilla Hedenby. Titta gärna in lite då och då – extra många tävlingar utlovas!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Ja hej och välkommen då Johanna… Själv hatar jag sport med passion… Skiljde mig från min man för att det blev för mycket av det. Framför allt TV-tittande. Ja och IRL också…

  Angående ditt kaninproblem, det finns inget sätt att få kaniner att flytta. Då du inte tycks störas av dem ska du få ett av mina aldrig sinande husmorstips för att rädda rosorna istället.
  Gräv upp rosorna och utöka gropen lägg i en ”korg” av hönsnät. Så KANSKE de väljer andra plommor att smaska rötter på i framtiden. Kanske säger jag för kaniner ganska lätt gnager igenom hönsnät, men om annt finns väljer de troligen en lättare väg.

 • Micke B

  Det gick ju lysande! 🙂

 • Gunilla

  Hej bloggkompis! Du ser att jag hade rätt – det går ju hur bra som helst!
  Tv-sport är kul men jag är faktiskt rätt tacksam att jag inte har trädgård utan kan tycka kaniner är gulliga i lugn och ro 🙂

 • nettan t

  vÄLKOMMEN!

 • Cia: Ja, du verkar ju vara ett levande uppslagsverk när det gäller husmorstips. Tusen tack för tipset, det ska jag testa!
  Micke B: Tack!
  Gunilla: Ha,ha.
  nettan t: Tack!