Kan Christian Olsson ändra sig?

Jag är väldigt sportintresserad och brukar ta ledigt från jobb när det är stora sportevenemang på gång. Men i år sparar jag mina semesterdagar när det är friidrotts-VM.

Klüft har ont någonstans, Kallur har ont någonstans, Bergkvist och Holm har slutat, ”Musse” skadade visst sig på DN-galan i fredags, Wissman har sprungit fortare och Thörnblad – ja, det brukar liksom inte gå så bra när det är stora mästerskap…

Annons

Och allt hopp (ha,ha) om att Christian Olsson skulle flyga iväg 18 meter i tresteg försvann igår när han meddelande att det inte blir något VM för hans del. Kanske kan han ändra sig? Som Henke Larsson, liksom? Jag förstår att Christian blev nedstämd av vädret i Malmö igår – jag kan inte minnas när det var ett sådant ruskigt väder sist, och så kommer det precis när han ska tävla. Tänk om det varit strålande sol och perfekta förutsättningar…

För övrigt har det varit något som kallas för SM-veckan i Malmö i helgen. Slötittade lite på tv och förutom friidrotten var det verkligen inga sporter som jag brukar följa, jag visste knappt att de existerade. Hängflygning, dragkamp och casting hade jag väl hört talas om. Men kanotpolo och modellflyg?

Fastnade ändå framför en final i pistol av något slag och vem tog silver? Jodå, Ragnar Skanåker, 75 år, som var med i sitt första OS 1972.

Ha,ha – vilken härlig idrottsman! Underbart att se att man kan hålla på så länge – då kanske det inte är för sent för mig att ta OS-guld?

Ragnar Skanåker med sitt guld från OS i München 1972.

Vilken är din favoritsport? Tror du Sverige har någon chans att ta medalj i friidrotts-VM?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Micke

  Inte en chans att Herr Olsson ändrar sig. Han lät extremt jättebestämd under intervjun igår.

  Vad gäller Skanåker så är det bara att lyfta på hatten! Vilken kille. 🙂

 • Christian ändrar sig inte, tyvärr.
  Sveriges chanser att ta medalj i VM är lika stora som att det skulle bli snöstorm i Berlin under VM. D.v.s. väldigt minimala.

 • hej jag vill trän och jag tycker om springa