Kärlek skrivet i stjärnorna?

Passar du ihop med din partner? Det gör inte jag.
Efter några väldigt härliga semesterdagar i Krakow var det mysigt att komma hem till sambon igen. Trots att vi är ett av de värsta kärleksparen man kan tänka sig, läste jag nyligen i en artikel om astrologisk romans.
Skytten och Kräftan är en av ”de riskfyllda kombinationerna” eftersom Skytten – jag – anses vara ett av de flirtigaste tecknen och har svårast för att ha långvariga relationer. Tack för det, vi har ju bara varit ihop i tjugo år drygt, det är ju inte så himla länge…

Annons

Men lite mer hoppfull blev jag när hittade en sida där man kan söka mer detaljerat på varandras exakta födelsedatum. Där verkade inte vårt förhållande lika stjärnklart dödsdömt. Även om vi är eld och vatten är vi ett rätt trevligt par ändå visar det sig:
”Det här är ett par du gillar att umgås med. De är charmiga, vänliga och vet hur man skapar en generös och varm stämning för sina vänner. De passar bra ihop, och älskar varandra på ett diskret och innerligt sätt, och uppskattar livets glädjeämnen tillsammans.”
Inte så illa, va?

Kolla hur du passar ihop med din partner HÄR.
Och läs mer om vilka tecken som passar ihop HÄR.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter