Karlkajal – fräckt eller otäckt?

Hörs det konstiga stön och plågade suckar inifrån badrummet? Det kanske är din man som rotat i din sminkväska och testar den växande trenden: Guyliner. Eller karlkajal på svenska.
Plötsligt är svartkantade ögon inte bara något för scenen – nu vill vanliga män gå runt och se ut som rockstjärnor också!

Annons

Det finns tecken på att karlkajalen är på väg ner i var mans necessär. När trenden nått Idol, både Erik och Calle svärtar gärna ner sig i ögonhöjd, är den rätt bred. Men det stora tecknet är att sambon format ordet kajalpenna för första gången – än så länge bara som en idé för spelningar med hårdrocksbandet, men vem vet var detta kan sluta…

Jag är lite kluven till karlar som drar ett streck måste jag erkänna. Å ena sidan tycker jag att det ser rätt fräckt ut:

Å andra sidan blir jag lite rädd. Det är något otäckt med män som sminkar sig – de ser så valhänta och fumliga ut att man blir orolig att de ska sticka ut ögonen med kajalpennan. Men som tur är finns det nu praktiska sminkmanualer för män på nätet:

Med lite övning får dom nog in handlaget. Då är det bara rädslan att det kan bli väldigt trångt framför badrumsspegeln kvar…

Vad skulle du tycka om din man börjar använda karlkajal?

Ha en jättehärlig helg! Vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Nja.. Rör inte min Kajal! är min spontana känsla…

  Visst, på 80-talet var det ju vanligt, och det fanns ju många som klarade av att bära upp det, men även om 80-talet kommer stort nu i år så behöver man ju inte återanvända allt…

  Skulle nog hellre se min karl i gigantiska axelvaddar & upprullade kavajärmar än med kajal faktiskt… 😉

 • Nääääää det får han då inte å jag skulle bli grymt chockad om han gjorde det…!

 • Cia

  Jamen go gubben go!

  Jag använder ju inte kajal själv särskilt ofta.
  Men om han nu skulle vilja det. Jag vet män jag tycker passar i lite diskret make och andra inte.

  Är nog en vanesak.
  Men alla på TV är ju sminkade och de ser definitivt OK ut. De stackars männen skulle nog se färglösa och trista ut i rutan utan lite hjälp.

  Allt handlar hur man gör det.

 • Det e snyggt,men de beror på vem det är som har kajal:P

 • Jag tycker att det ser fräckt ut, rockstars eller inte! 🙂

 • Ne, jag tycker att killar ska sminka sig så lite som möjligt!!!

 • Såååå sexigt!

 • Ida

  Hett på de flesta enligt mig. Tycker också att killar har lika stor rätt att bära det som vi tjejer utan att bli påhoppade på något sätt.

 • Anonym

  Det är ju assnyggt! Henrik Berggren for the win!

 • linsku

  jag tycker det ser jävlit hett ut att en kille är lite svart kring ögonen 😉

 • Gud vad kul att smink äntligen är på väg att bli könsneutralt! Rätt applicerat smink kan nämligen göra en hel del skillnad.
  En stor hiss till alla killar som vågar sminka sig och bry sig om sitt yttre!!

 • Hollywood

  det är snyggt men alla skulle inte passa till det, smala svarthåriga killar, där skulle det sitta fint!

 • Varför inte? Allt i jämlikhetens tecken.

 • Det finns inga rätt eller fel, den som känner för det GO FOR IT men gränsen går när killar börjar smeta med lipgloss och mascara.

  Detta var riktigt nice

 • Nix, inte på min gubbe, men däremot Jack Sparrow (Jonny Deep) i Pirates of carribian, där är det helt okej…=) Ögongodis!!!

 • Helt OK.

 • Ha, roligt inlgg, roliga ord; karlkajal och guyliner!!! 😀 Som med allting så beror det väl på om killen passar i det, hur snyggt han lägger kajalen, och om han har attityden och stilen att bära upp det, och detsamma gäller ju tjejer med kajal! Jag tycker det kan vara coolt ibland på både killar och tjejer med kajal, men för det mesta är det finast att vara naturlig ju! = Och om man nu ska ha kajal kring ögongen så är det snyggast med en färgad penna, åt detgröna/turkosa/blå/lila hållet! Ser inte lika hårt ut, och roligare med lite uppiggande färg!

 • Dessie

  Min pojkvän använder kajal ex när han vill göra sig extra snygg till fest o.s.v. Detsamma gäller ju för mig. Jag använder i princip bara kajal när jag vill känna mig lite extra tillfixad till fest m.m. Varför skulle det vara en stor grej om han också vill göra det? Dessutom är det faktiskt väldigt hett, både på tjejer och killar om man kan bära upp det!