Klippt och krympt och kulmagekändis

Här var det meningen att jag skulle visa en bild på mitt nyss tillklippta huvud. Men på grund av tekniska problem är det fotostopp för tillfället.
Det kanske är ödets fingervisning att inte göra min nya frisyr offentlig. För det mesta gillar jag den, men ibland får jag för mig att jag liknar Markus Fagervall:

Annons

Drygt en decimeter hår åkte av – och det är inte det enda stället jag blivit mindre på. Kroppen har krympt både här och där. Inte på grund av stenåldersdieten jag testar, utan för att jag sörplat i mig både vin och kaffe i helgen. Enligt nya vetenskapliga rön krymper hjärnan av alkohol och brösten krymper av kaffe. Så ser alltså framtiden ut – pantad och platt. Tjoho.

På tal om att se ut. Har du tänkt på hur perfekta alla stjärnor ser ut? Och hur dom eventuellt skulle sett ut om de inte hade sina personliga tränare, dietister, stylister, manikyrister, makeupartister med mera. Och liksom bara varit som… vanligt folk.
På sajten Planet Hiltron kan man se bilder på kändisar, förvandlade till ”riktiga” människor. Se till exempel Madonna som sliten morsa och Johnny Depp med ölmage.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Ja en vettig PT, dietist (Som dessutom lagar all mat) och så klart några extra timmar skönhetssöm på morgonen så skulle jag också se ut som Cindy Crawford… för hon har sagt och jag citerar
  ”Inte ens Cindy Crawford vaknar upp som Cindy Crawford”

  Eller hmmm kanske inte riktigt alla grundförutsättningar finns, men jag skulle nog kunna visa mig på bild i alla fall 😉

 • Det var knappt att man kände igen Madonna. Kollade in några andra på den sidan som inte alls var lika ”elakt” omgjorda. Kramar…

 • Jag är släääääkt med Marcus Fagervall, mamma sa att på han är släkt med min mormor ( på långt håll, men ändå den första kändis släktingen som folk käner till. Fast du kanske vet vem Veino Linna är? Författaren till okänd soldat)
  Jag skulle vilja påpeka att smink gör de flesta snyggare, jag ser ut som en zombie på morgonen.
  Jag har smarta inlärnings tips i dag, om du har barn i mina barns ålder….

 • Agata

  Du e skitsnygg!!! Jag intygar detta härmed. verkligen!

 • Charlotte

  Cia: Sköna visdomsord från Cindy! Men visst hade det varit skönt att bli ompysslad av folk som hade som jobb att få en att se läcker ut…
  Gisan: Men just Madonna var lite kul att se lite extra ”ful” eftersom hon verkar så fixerad vid att leva forever young.
  Fru Tattoo: Jaså minsann, då hejar du på Marcus nu när han är på hal is eller? 🙂 Veino Linna är tyvärr ett svart kulturhål…
  Agata: Tack du snälla korridorsgranne! Ska jag hämta fika till dig eller?

 • oj, det blev både vin och kaffe idag 🙂

 • (begravningslunch, blir inte så varje dag)

 • Ja sedan får man ju tänka på hur korten har blivit retuscherade oxå, så de är inte så vackra som man tror att de är.

 • Knappast du ser ut som Marcus,huvvaligen vad han såg ut där!Gissar att luggen var rätt sprejad för att inte vara i vägen och sabba synfältet.Men ang kaffet,jag är en riktig kaffemoster,inga biverkningar ännu *L* Men,det kanske kommer med åren?!Bäversvansar är ju platta,visst?Vin,var längesedan man drack överhuvudtaget.Men det som slunkit ner under årens lopp innan har nog gjort verkan.Tycker man blir mer och mer pantad 😛 Men vilken kul site hehe.Där såg det ut minsann!Tack för det tipset 😛

 • Fast Depp är ju snygg även med en rejäl övervikt. Suget i blicken försvann inte för det… 🙂 Ser fram mot bildbevis. Har ju själv erfarenhet av många olika känslor som man kan ha när man kommer ut från frissan. Huvudsaken är att man känner sig nöjd och inte gråter framför spegeln. Jag tror att du är jättesnygg!