Krossade hjärtan hör julen till

Hej alla, nu är jag – Charlottes vikarie Gunilla – tillbaka för ett par dagar. Ska som vanligt bli hur kul som helst! Hoppas ni har haft en lika mysig jul som jag hade. Trots katten Frasses tjuvtricks… Mer om det nedan.

Annons

Har sammanställt ett litet bildcollage om min jul. Det är de små, små detaljerna som gör den där riktiga tomtebolyckan eller hur?

1. KROSSADE HJÄRTAN

När det kommer till julpynt är jag av åsikten att alla ska med, från anskrämligt fula hemmamålade trätomtar till dessa hjärtan som fått sig en och annan törn under jularnas lopp. Julpynt handlar inte om skönhet eller marknadsvärde, det handlar om tradition!

2. KRIMINELL BRIST PÅ JULKÄNSLA

Frasse visar här sin totala brist på respekt för julens filantropiska budskap. Han borde inte ha fått sin klapp (en makrillburk) men vi lät nåd gå före rätt. (Han fick en portion julskinka också – ja jag ÄR svag för honom!)

3. JULSTRUMPAN

Varm o go ända ut i lilltån
blir mor av denna klapp från världens bästa son!

(När man har rimmat till cirka 35 julklappar är man lite trött…)

4. JULHUMMERN – en speldosa för vuxna

När särbon denna får
tillrar på kinden en glädjetår
Tacksamheten julstjärnehöjder når
Han har ju fått en hummer som sjunger Helan går!

Och detta må ni tro
blev julens verkliga klo!

Så till sist, julens bästa rubrik: Någon hade stulit Jesusbarnet ur en offentlig julkrubba. Efterlysning skedde via media och resulterade i en lapp: ”Tillbaka om 30 minuter” En halvtimme senare hade tjuven lagt tillbaka barnet. Rubriken på notisen löd:
JESUS TILLBAKA EFTER UPPSTÅNDELSE

Vi hörs i morgon!


Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Kul att det rör sig igen på den här bloggen…Välkommen som vikarie!!

 • Halloj Gunilla.Ahaa,Frasse och mors Findus skulle nog trivas ihop,samma fraäcka kisse där *L* Å vad gör det att hjärtan är krossade,så länge de bara ska pryda ett fönster eller en vägg.Klart det handlar om tradition!De där sockarna,de var väl för söta 🙂 Jag skulle bli jätteglad ( och varm dessutom ) om jag fick såna!En sjungande krabba oxå,haha,har bara sett en sjungande fisk,som barnbarnet var livrädd för,hua stackarn!Får hoppas du fick julefrid och inte var alldeles för trött när aftonen kom.

 • Cia

  Frasse var mig en kaxig en… Våra kissar törs vara på bordet … men bara när det inte finns mat där.
  Tidigt i små kisse åren fick de träffa fru blomspruta om de dristade sig till annat. Så idag skäms de bort med nykokt torsk och annat när de som alla baran har varit snälla till jul 😉

 • minimoj

  Mitt lilla halvfabrikat till katt har en väldigt ful ovana med att sätta sig mitt på köksbordet, helt orörlig och bara stirrar ilsket på mig när hon vill ha mat. Funkar inte det så hoppar hon upp och sätter sig på tangentbordet.
  Hennes ”partner-in-crime”, gamle herrn som genom åren och vikten tappat sin vighet på hoppa högt, kör med strategin att lägga sig så nära mina fötter det bara går. Går inte att räkna hur många gånger jag snubblat över honom.
  Bortskämda som de är, så skyndar jag mig att fylla matskålarna. Tonfisk ock torsk är favoriterna som oftast står på menyn.

 • Ja, några tokiga saker hör julen till.

 • Självklart att Frasse ska vara med och se vad det finns för godsaker att smaka på.

  Så söt han är.

  God fortsättning