Laga mat i kaffekokaren

Jag är på rymmen från spisen.

I helgen har jag varit på väldigt trevligt besök hos min syster och hennes man. Och blivit bortskämd med att det vips serverades supergod mat utan att jag ens sneglat på en stekpanna.

Annons

Igår kväll efter tågresan hem blev det raka vägen till kvarterspizzerian och hämtemat i kartong utan att passera köket.

Och idag är det ju Internationella Kvinnodagen – då kan man ju inte stå och slava vid grytorna.
Möjligtvis kan jag tänka mig lite lättare&latare kokkonst – som den nya idén att laga mat i kaffekokaren! 28-åriga Katja Wulff lagar det mesta av sin mat i kaffebryggaren – till och med pizza! Kolla in recepten på hennes blogg Kaffekokarkokboken.

Har du använt kaffebryggaren till något annat än att göra kaffe i?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • I kaffekokaren? Jag har hört talas om folk som kokar spaghetti i vattenkokaren, men har inte riktigt trott på det och heller inte förstått varför egentligen. 😛 Lite sjukt faktiskt… 😛 Men det är säkert mer energisnålt och går snabbare… Kanske. 🙂

  • Cia

    Japp.. Jag har köpt naturell yoghurt och låtit den rinna av i kaffefiltret. Sen har man i olivolja, vitlök och riven gurka… Ja då vet du vad jag gör av med den avrunna yoghurten. Nu för tiden kan man köpa turkisk eller grekisk yoghurt utan att behöva låta den rinna av 😉

  • Det var det dummaste jag hört.laga mat på kaffekokaren låter väldigt opraktiskt oc knappast bra!1