Let’s inte dance…

Då var det dags igen… ikväll drabbas Sverige av dansfeber när Let´s Dance stegar igång. Är det bara jag som tycker att det är lika roligt att se folk dansa som att titta på en kran som droppar?
Men det är säkert bara ren och skär dansavundsjuka – för att jag själv är ett enda stort fotfel. Så här skrev jag i papperscharlotten förra gången programmet var i full swing:
”Nej tack, jag dansar inte!
Varför måste alla dansa? Varenda kotte på två ben verkar ha hamnat i danstrans, hallelujaskriker ”Let´s Dance!” och snurrar runt i fortstepp, sakträv, passådubbel, rumla och allt vad det heter. För mig är salsa något att dippa chips i. Jag är född taktdöv, med fötter som på sin höjd klarar lite fristilsdisko. Fråga bara mannen som bjöd upp mig på ett bröllop med orden ”Det är klart du kan!”, och sedan haltande baxade tillbaka mig efter en halv vals. Snälla ni som ordnar dansefester, inrätta en rytmfri zon där vi med obegåvade ben kan sitta i lugn och ro och låta våra fötter göra det dom är bäst på – att vara stilla…”

Annons

Men det är väl tur att vi är olika. Somliga kan inte ens stå still när de är i affären och ska handla. Spana in den här dansande polisen!

Trevlig helg!!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter