Lilla snigel akta dig – annars blir du ansiktskräm!

Ibland är det svårt att bli glad för andras skull. ”Sniglarna är nöjda med sommaren” stod det i tidningarna. Jaha, kul för dem, men det finns många som inte har huset på ryggen som inte är lika förtjusta i regn.

Annons

Min hämnd är att jag smetar in sniglarna i ansiktet! I några veckor har jag använt ett nytt ”mirakelmedel” för huden – den här snigelkrämen. Som påstås ge ung och slät hud. Har inte märkt någon skillnad än – men förändringen går kanske av naturliga skäl i snigelfart…

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Har du inte undrat varför jag är så ung och vacker nuförtiden? Jag har minsann använt snigelslemskräm sedan i vintras: https://gunilla.allas.se/snigelslem-i-hudkramen/
  Eller kunde ha gjort om jag inte glömt bort den…

 • Charlotte

  Gunilla Hå: Aha, det är därför! 🙂 Tänk vad spännande för andra att se oss sakta glida baklänges i tidens slemmiga spår…