Ljudisolera din partner

Jag skrev ju om snarkning för ett tag sen. Ny lösning på gång! I alla fall under semestern. En hotell kedja testar ljudisolerade rum med all möjlig teknologi för att suga upp minsta snarkande bröl och pust. Närmaste snarkfrirummet finns än så länge i Köpenhamn.
Låter inte så dumt -men jag undrar om väggarna absorberar allt ljud? Så att bara läpparna rör sig när man säger god natt…

Annons

Vill man istället hålla sig vaken kan man dricka kaffe. Det gör jag. Är redan inne på dagens tredje kopp:

Och när jag läste om en ny undersökning som säger att mycket kaffe kan få oss att höra röster hörde jag faktiskt en liten stämma. Som glatt kvittrade: ”Tre dagar kvar till semestern!”. Fast det kanske var jag?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter