Luktar bäst i världen?

Tre dagar i Bryssel – den mest väldoftande staden jag har varit i!
Så fort jag och sambon klev av tåget från flygplatsen sniffade jag i luften och undrade vad det var som luktade så sött. Det var doften av våfflor och choklad som fyllde lungorna i varje andetag. Kanske inte så konstigt eftersom det såldes just våfflor och choklad i varenda gathörn.

Annons

Men det fanns mycket annat trevligt i Bryssel – vackra gamla hus till exempel. Inte minst hotellet vi bodde på, femstjärniga Metropole. Det var en fantastisk upplevelse att bo så tjusigt, inte minst eftersom sambon och jag brukar bo på betydligt enklare hotell, men råkade snubbla över ett billigt erbjudande. Här är incheckningshallen:

Och så frossade vi i moules frites och andra belgiska läckerheter – upptäckte körsbärsölet Kriek och drack annan god belgisk öl:

Och blev barnsligt förtjusta i alla museer och konst som kretsade runt tecknade serier:


Jag är nu supersugen på att läsa om mina barndomsfavoriter som Lucky Luke, Tintin. Asterix… och även en serie jag nästan helt glömt; Johan och Pellevin:

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter