Mata ankor – check!

I helgen har jag ”övningstantat” och matat ankor i park.
När väninnan jag hälsade på hittade en påse gammalt bröd bestämde vi oss för att det var dags att våga ta steget in i framtiden.
Vi smög iväg i skymningen. I parken fattade ankorna genast galoppen: Två klockrena tanter på väg in i parken med matkasse! De flockades runt oss och slogs om brödbitarna vi kastade ut med allt säkrare handledsknyck.
Efteråt pustade vi ut på en bänk och fikade med kaffe i termos och medhavda muffins. Tantpoängen tickade på i rasande fart.
Och som vi trivdes och myste! Vi hade plockat fram våra inre tanter och gillade det.

Annons

Nu är jag redo för fler steg in i tantuniversum. Lära mig väva, baka bullar och stärka virkade svanar. Men frågan är hur sjutton man ska lära sig detta? Pröva att söka efter ”virka svan” på Youtube…. bedrövligt lite info om det!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter