Midsommartävling: Vinn blommiga drömparfymer!

Dags att fira midsommar! En helg som handlar mycket om blommor och drömmar…
Därför ordnar jag midsommartävling där du har chansen att vinna en parfym som doftar både blommigt och drömskt.
Du kan välja mellan de här två sorterna:

Annons

1. Kenzo Vintage (100 ml) i blomstrande Flower Power-förpackning. Doftar bland annat mandarin och vanilj och är en unisexparfym för både kvinnor och män att drömma sig bort i…
Jag har 1 flaska att tävla om, värde cirka 395:-.

2. Tommy Hilfiger Dreaming (30 ml) är en sensuell och fräsch doft som bland annat innehåller vit persika och vit hibiskus. En kvinnlig och drömsk parfym.
Jag har 1 flaska att tävla om, värde cirka 325:-

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken av dofterna du helst skulle vilja vinna + svarar på frågan ”Har du lagt sju sorters blommor under kudden eller prövat någon annan magisk midsommartradition?”

Senast på onsdag den 24/6 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Jag önskar alla en mysig midsommar med många sillar, gubbar, stänger, helor och allt vad firandet nu innebär!
Min midsommarfavorit är nog den ljusa evighetslånga natten som aldrig blir natt.
Ha det bäst så ses vi på måndag! Då får ni också reda på vilka som vann deo+halstablett-paketen!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Åsa

  Jag brukar binda en midsommarkrans med 7 sorters blommor i. Sedan har jag den på mig när jag dansar runt midsommarstången. Jag har aldrig provat att lägga blommor under kudden, men jag kanske ska prova att sova med kransen på huvudet! Jag drömmer om Kenzos doft av mandarin och vanilj…

 • Hej

  Jag vill vinna Kenzo Vintage.

  Har lagt blommor under kudde och kollat efter Näcken i Lerbäcken när jag var yngre. Men drömde inget jag minns ialla fall

  direktlänk till mitt inlägg om tävlingen

  http://lomia.blogg.se/tavlingar/2009/june/vinn-parfymer-avslutas-24-juni.html

  Hälsningar

  Sosso

 • Maria

  Jag håller tummarna för tommy Hillfinger parfymen!

  7 sorters blommor testade jag när jag var liten men det funkade aldrig, som tur var hittade jag min drömprins ändå!

 • Helen

  Tommy Hilfiger dreamning måste man ha…så underbar….
  Har inte testat lägga blommor under kudden för jag kysste en groda istället en midsommarafton i stugan…och han var prinsen. Man måste kyssa många grodor innan man hittar prinsen 🙂

 • Jag skulle bli jätteglad för Tommy Hilfiger-parfymen

  Nej jag har faktiskt aldrig testat det dära med blommor under kudden eller någon annat.
  Jag vet int,jag tror bara helt enkelt int på sånt. 🙂

 • om jag vinner vill jag ha Kenzo Vintage

  När jag var yngre la jag blommor under kudden och hoppades att jag skulle hitta min prins, nu när jag vet vem min prins är nöjer jag mig med att plocka blommorna och ge dom till någon jag tycker om istället 🙂

 • Jag skulle helst vilja vinna Kenzo-parfymen. 🙂

  Och nej, dessvärre är jag en tråkmus och har icke prövat på någon magisk midsommartradition på länge. Jag la dock sju blommor under kudden när jag var mindre. ^^

 • Skulle gärna vilja vinna Kenzo Vintage.

  När jag var yngre så la jag ibland 7 sorters blommor under huvudkudden men inte nu mera, och det behövs ju inte heller eftersom jag redan är lyckligt gift.=)

 • Karin K.

  I min ungdom gick jag och min väninna och plockade 7 sorters blommor i Rosengårdsstaden. Det var rena landet då. Nu tänkte jag överföra traditionen på mina barnbarn! Får se om det går nästa år när de är lite äldre!

  Tommy Hilfiger Dreaming.

 • Lotta

  Hela midsommar är magisk! För mig är midsommar den bästa av alla traditioner, en lycklig dag men utan alla måsten som julen innebär. Dessutom är midsommar något av en hemvändarhelg i min hemby, superskoj!
  Om jag vinner så önskar jag Tommy Hillfinger-parfymen till min mamma.

 • Så rolig tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Har aldrig lagt några blommor under kudden eller provat på någon annan magisk tradition men skulle kanske prova på det! Låter spännande! =)

  Om jag vinner så skulle jag vilja vinna parfymen: Kenzo Vintage!
  Verkar som en parfym precis för mig =D

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/june/vinn-en-parfym-1.html#comment

  Och här är min mailadress: [email protected]

  Ha det så bra!

 • Anja

  Jag har bara provat att lägga blommor under kudden som barn, men inget hände då… men med en viss förskjutning träffade jag min man. magiskt i midsommar ja det tror jag alla nöjda och glada och semester som väntar. Två gossar har jag födda i mars så midsommar är magiskt.. varje midsommar plockar vi blommor så många olika sorter vi kan hitta, mne numera sätts de i en vas.
  Om jag vinner spelar vinsten ingen roll.
  Ha en lång skön sommaroch glöm ej att njuta och ha sommarlov, då man bara är ledig och inte ska renovera, städa osv.

  hälsningar
  Anja

 • Hej!

  Jag prövade att plocka sju sorters blommor samt att under tystnad klättra över 7 gärdesgårdar en midsommarafton i början av tonåren, men minns inte att jag skulle ha drömt någon särskilt. Däremot träffade jag min nuvarande sambo strax före midsommar för 4 år sedan, och vi blev ett par på midsommardagen samma år. 🙂

  Om jag skulle vinna så vill jag ha Tommy Hilfiger parfymen. 🙂

  Ha en jättetrevlig sommar!

  Hälsningar: Pernilla från Finland

 • Hej!

  Är (som vanligt!) gärna med och tävlar!
  hade ju sån tur sist också, så varför inte pröva lyckan en gång till 🙂

  Men om jag har turen att vinna denhär gången, så tror jag att jag ger bort vinsten till min pojkvän. Så därför skulle jag vilja vinna unisex-doften från Kenzo. (finns ju inget som säger att jag inte kan låna lite av honom då också!).

  Jag har absolut testat på att lägga blommor under kudden och andra såna saker. Men kan inte minnas att jag en endaste gång skulle ha drömt om någon blivande man. Tror inte jag drömt om någon pojke/man ens!

  Häls. F

 • Monica

  Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har plockat sju sorters blommor på midsommar och lagt under kudden. Ska man inte klättra över gärdsgårdar och vara tyst också när man plockar? Låter svårt, för att inte säga omöjligt. 🙂

  Tommy Hilfiger skulle jag gärna vilja ha om jag vann.

 • Hejhej..

  Är gärna med. Vill helst ha nummer 1 ifall jag vinner,:D

  Svar på frågan: Nej det har jag inte. Jag är extremt rädd för småkryp vilket brukar finnas i blommor. Wierd. Men skulle aldrig kunna sova med blommor i sängen .. ;D

  Ha en trevlig sommar
  kram catta

 • Maria J.

  Jag önskar Kenzo Vintage.
  Nej, jag har aldrig lagt blommor under huvudkudden. Men jag brukar alltid plocka flera sorters blommor och klä midsommarstången med. Det har jag gjort ända sedan jag var barn. Nu hjälper mina barn till och de tycker att det är lika roligt som jag!

 • Lena

  Åh midsommar är sen två år vår bröloppsdag! så jag behöver inte sju sorters blommor under kudden längre.
  Men gärna en god parfym, bägge verkar lyxiga.

  ha en bra sommar/ Lena

 • Mona

  Hej!
  Jag har aldrig lagt blommor under huvudkudden. Men jag bakar alltid en riktig jordgubbstårta varje år. Det gjorde både min mormor och mamma. Då är det midsommar!
  Parfymen Tommy Hilfiger verkar god…

 • Britt

  Någon gång i min späda ungdom hade jag för avsikt att samla ihop sju olika sorters blommor. Misslyckades med att hitta så många och blomsterhandeln var stängd. Kan testa med Tommy Hilfiger Dreaming under huvudkudden nästa år och se om jag drömmer om min själs älskade.
  🙂

 • Kenzo unisex parfymen hade varit jättespännande att prova tillsammans med min man!
  Jag prövade några gånger i min barndom att lägga 7 sorters blommor under kudden, jag låg och väntade på min drömprins men han kom aldrig! Jag sov ju inte en blund utifall jag skulle missa honom! Men sedan så dök han upp, utan att jag hade lagt blommor under kudden! Och honom har jag varit tillsammans med i 23 år! Och han är min drömprins!

 • Ljung

  Kenzo tack. Manlig doft som jag gillar.
  Naturligtvis gjorde jag det när jag väntade på den stora kärleken.
  Nu har jag funnit kärleken och har slutat lägga blommor under huvudkudden.

 • MariaA

  Hej! Vill helst ha Tommy hilfiger. Tänkt ofta på det där med blommor – men jag har skräck för eventuella insekter som kan krypa fram under natten!

 • Hejsan Jag skulle villja ha Tommy Hilfiger mest.

  När jag var yngre brukade jag plocka blommor och lägga under kudden.
  Men inte längre.
  Jag har redan mannen i mitt liv 🙂

  Kram

 • elle

  Kenzo Vintage.

  Har aldrig lagt blommor under kudden men sovit på en blomsteräng en gång…då drömde jag om en man jag aldrig såg ansiktet på…väntar fortfarande på honom, eller har han passerat utan att jag märkte det…??
  Elle

 • Charlotte

  elle: Spännande, om han är din drömman tror jag du kommer att märka när han dyker upp i verkligheten. Ha en härlig sommar!