Mitt nya hem!

valkomna

Hurra, vad jag är glad! Jag har flyttat – och vilken drömflytt.
Jag har inte behövt packa eller kånka lådor, utan vips så var allt färdigfixat av magiska fingrar i mitt nya bloggbo.
Så borde alla flyttar gå till.

Annons

Och kolla bara så fint jag fått det här på Allas hemsida som har premiär idag! Jag trivs redan utmärkt, och hoppas du också ska göra det. En av de sakerna jag verkligen ser fram emot är att få sällskap av mina nya grannar. Nu blir vi ett helt Allas-gäng som bloggar. Så håll utkik, fler dyker upp efter hand.

Annars blir det mesta sig likt på Charlotte.nu. Med lite nya överraskningar.
Jag önskar jag kunde bjuda på en inflyttningsfika. Men jag höjer i alla fall min kaffekopp och önskar alla hjärtligt välkomna!
inflyttningsfika välkomna

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Nilla

  Vad kul!
  Då borde man nästan komma över med lite flyttgröt till flyttkaffet då?

 • Vad fint!

 • Cia

  Kan inte riktigt uppskatta sidan har i Grekland.

  De har valdigt konstig upplosning pa sina burkar pa alla stallen har. men det ar sakert fint.

  Tyckte det var trevligt nar din blogg sag ut som en blogg och inte en webbtidning. Vanjer mig kanske.

 • Charlotte

  Nilla: Gröt… hellre lite flyttchoklad om bloggaren själv får välja. 🙂
  Linda/Candygirl: Stort tack!
  Cia: Grekland… nu blev jag lite grön här bakom datorn. Men hoppas du har det jättehärligt och att du tittar in igen när du kommer hem och ser hur fin sidan är ”på riktigt”. Håller tummarna att du kommer att gilla den.

 • Jasså, du har lämnat din gamla boning som jag gjorde till dig 🙂
  Den ser jättefin ut. Det enda problemet jag ser är att din identitet som charlotte.nu har försvunnit lite grand i denna nya förpackning. Nu är det mer Allas som dominerar och inte charlotte.nu, men det är kanske tanken.

 • Charlotte

  Leif: Vad trevligt att höra från dig! Tack, visst är det fint här – även om jag trivts väldigt bra i ”ditt bo” också och det kan kännas lite tomt att gamla lyan bara upplöstes i cyberspaceluften… Men det är väldigt trevligt att bli sambo med hela Allas där vi får chansen att visa upp oss från alla våra bästa sidor! 🙂

 • Margaretha Rask

  Hej Charlotta. Är trogen läsare av Er tidning, läser alltid även din sida, kul att du trivs med din nya plats.
  Ha en trevlig midsommar.
  Med vänliga hälsningar från Margaretha Rask, Mantorp.

 • Charlotte

  Margaretha Rask: Vad kul att du hittade hit också! Och jag trivs som sagt finemang och börjar känna mig allt mer hemmastadd. Jag önskar dig en riktigt härlig midsommar! 🙂