Mystiska hundar på möglig asfalt

Vilken härlig helg på landet det blev! Solen lös och vi mös. Jag kommer att minnas allt från de hembakta rabarbermuffinsen till grillbuffén länge… speciellt varje gång jag försöker få upp blixtlåset i jeansen. Men mest gott av allt var såklart sällskapet – tack Nettan och ni andra för en toppentjejträff!

Annons

Fast det är inte helt lätt att vänja sig vid lantlivet när man bor i stan.
Det tog lite tid innan mina ögon begrep sig på den nya utsikten. Jag satt på terrassen och tittade ut över vidderna. Istället för hus, gator och bilar var det bara grönt och luddigt så långt blicken räckte. Grönt, grönt, grönt…. och stora djur som sprang runt ovanpå det gröna. Hjärnan försökte dra paralleller till något mer välbekant: ”Hmmm… kan det vara superstora hundar som springer omkring på någon sorts möglig asfalt?”
Dom var i alla fall väldigt vackra dom där hund… hästarna. Önskar bara att jag vore lite modigare och vågade gå närmare. Å andra sidan, varför förstöra ett distansförhållande som fungerat utmärkt sen jag var fem år och skräckslagen leddes runt på en ponny på Frostavallens djurpark. Det var säkert ännu värre för ponnyn som måste blivit halvdöv av mitt ylande.

När vi ändå är inne på djur – snacka om grymt otajmat för nya dokusåpan ”Pig Brother”. Idag har man börjat sända direkt från stian hos fyra österriskiska griskultingar: Piggy, Lilly, Pauli och Freddie. Du kan titta in hos de söta minisvinen om du trycker HÄR.
Men hur gulliga deras små trynen och knorrar än är, så är det kanske inte grisar man är allra mest pigg på att umgås med just nu…
Låt mig gissa att svininfluensan även kommer att dämpa lusten efter mexikanska tacos som fredagsmysmat denna veckan.

Är du orolig för att bli smittad?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Nä jag är nog inte smittad. Men det känns rätt ofarligt att följa Pig brother så här på avstånd. Fast nu vet jag inte om det riktigt är det sätt jag väljer att spendera min tid på. 😉

 • Jag är förmodligen en utav dem som skulle kunna följa dessa grisar. Älskar djur =)

 • Aaah,så ljuvligt!Jag är lite rädd för hästar,vågar inte heller gå för nära.Ang svinpesten,man menar ju på att det enbart smittar människor emellan,men jag tänker äta griskött NOT ändå.Ska titta in hos minisvinen i alla fall,de är ju på håll haha!ha en fin kväll,kramen 🙂

 • Charlotte

  Cia: Jag tror också det är riskfritt att titta in i nätstian, om man nu vill det.
  Malin: Små kultingar är grymt söta.
  Bitte: Skönt att höra att det inte bara är jag som beundrar hästar lite på avstånd.