Noll koll på kändisar

Som journalist ska man ju helst veta allt. Kunna alla namn. Känna trendvinden med fingertoppen. Vara uppdaterad. Ha totalkoll. Och även om man inte alls är intresserad av skvaller – inte alls…

Annons

så bör man ändå ha någorlunda hum om hur det står till med våra kändisar. Är de ihop eller ej? På rehab eller hälsohem? Barn på gång? Ny diet? Tycker de ”det är härligt att åldras” och ”så charmigt med rynkor” eller har de skaffat klippkort hos plastikkirurgen och mängdrabatt på Botox-sprutor?

Tyvärr är det lite knalt med kändiskunskaperna på min front. Jag har halkat efter. Någonstans bland soffor, katter och gamla inspelade avsnitt av ”Ett fall för Frost” (min absoluta favoritdeckare) har jag tappat kontakten med glittret och glamouren.

När jag fick ett mail från kändissajten Starlounge gick jag därför genast in för att uppdatera mig. Nicole Kidman har fått barn, fick jag veta. Roligt för den kära Nicole att hon hittat rätt efter skilsmässan från Tom Cruise. Se där, jag visste vem hon var och hade till och med bakgrundskunskaper!

Men sedan gick självförtroendet i botten. Man kunde kolla på kändisvideor. Små paparazzifilmer med celebriteterna i mer vardagliga situationer. (För en kändis är det ju säkert vardagsmat att vara omgiven av cirka 25 fotografer när han eller hon sätter sig i bilen för att köra till supermarketen…)

Nåväl, första videon hette ”Pete Wentz – en riktig skojare”. Det var han i bilen. Vem farao är Pete Wentz?

Nästa: ”Jenny McCarthy leker kull med sonen”. Vem tusan är denna Jenny?

Sen var det ABBA, och jag kunde andas ut en stund. Jag är 70-talist och mina tonårsminnen ackompanjeras av ABBA-låtar. Har alla deras vinyl-LP, bara en sån sak!

Men så var det kört igen. Jamie Lynn, Sergio Ramos, Zac – jag är lost.

Det är nog åldern. Jag minns de gamla goda kändisarna men de nya orkar jag inte ta till mig. Ungdomen tar över och snart går man där med rollatorn och tjatar om sin gamla mossiga dator medan ungarna teleporterar sig jorden runt eller nåt.

Fast lite ljus i tunneln fanns det. Jag kände ju igen Nicole! Och när de talade om att Angie var orolig för tvillingarna fattade jag direkt att det var Angelina Jolie som fått nytt smeknamn – fast det kan ju vara flera år gammalt… Och Pamela på vilt kalas måste väl vara den före detta badvakten Pamela Anderson.

Rätt kul sajt faktiskt. Om ni vill uppdatera er så gå in här. Hör gärna av er med synpunkter, i synnerhet om ni inte heller känner igen någon. Alltid en tröst att inte vara ensam!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Den sajten är bra,men inte många man känner igen.

 • Ha ha här har du en till som är helt ute… jag sitter oftast som ett fån när det är galor, de sjunger och har sig och är så poppis och jag känner inte igen en käft.
  Brukar säga till mannen att nu är vi helt väck, vi kan inte texten, musiken eller fattar vem som sjunger.
  Tja så är livet…
  Sommar Kram till dig nu sticker vi med husbilen!

 • Cia

  Hahah det låter som ”min” M, han skulle nämligen bli just Paparazzi. Hans stora problem var att han inte kände/känner igen en enda kändis. Blir lite svårt att fånga dem på bild då. Karriären lades snabbt i malpåse 😉

 • Trodde jag hade lite, kanske inte så mycket, men lite koll på kändisarna fram tills för några veckor sedan när jag blev överraskad över att Angelina Jolie väntar barn….

 • Haha,jag har inte mycket koll på kändisar.Inte heller på grannarna *L* I mind my own buisness 😉