Noll poäng går till….

Festivalfinal i helgen. Och jag vet vem jag håller en tumme extra för. Lille glaskrossar-Eric får min röst. Eller min titt i alla fall. Jag har aldrig ringt och röstat. Och i år har jag ärligt talat knappt orkat titta ens.
Drabbades av grav melodifestivalutmattning redan innan spektaklet började och har nöjt med mig snabbversionen – att spela in programmet och sen köra igenom det med spolknappen med enstaka stopp här och där, tar typ fem minuter.

Annons

Om fel låt vinner i helgen, och det gör den väl alltid, så kan man trösta sig med att Sveriges bidrag i alla fall aldrig hamnat i det här sällskapet av nollor. Alltså festivallåtar som fått exakt noll poäng:

Trevlig helg, vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter