Ny syn på Sverige

Jaha. Då har jag plötsligt hamnat på Österlen! För där bor alla i Skåne, utom dom som bor i Båstad, enligt Andreas Johanssons väldigt roliga karta över hur Stockhoms-journalister ser på vårt land från sin 08-horisont.
Fast fnisset fastnar lite i halsen när jag påminner mig om gånger då jag själv buntat ihop delar av Sverige jag är okunnig om. Typ att svepa samman allt över Uppsala till Norrland, och att tänka på Stockholm som ”rödbrusiga farbröder i 20-årsåldern med ett mystiskt intresse för att inte dricka champagne, impregnera håret och slå hål i luften.”:

Annons

httpv://www.youtube.com/watch?v=cEzQNYjD2Gk&feature=related

För så är det väl ändå inte. Eller?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter