Ny trend – fuska dig fram!

Äntligen helg! Men än har jag inte kopplat ner hjärnan helt utan sitter och bläddrar i tidningar och fredagsfunderar över en konstig grej.
Man har ju hört rätt länge om den här äkthetstrenden – nu längtar folk efter det genuina, äkta och naturliga! Man ska köra tio mil för att köpa ekologiska sega råttor och närdödat kött. Så havre hemma i fönsterkarmen och odla ett grönt samvete. Och så vidare…
Nu har jag spanat in en annan trend som går i helt motsatt riktning: fusktrenden!
Här är två exempel:

Annons

1. Fuska bort sötsuget!
Sugen på choklad? Nu kan du njuta av choklad utan att behöva äta den. Med nya chokladinhalatorn Le Whif sprutas chokladpartiklar in i munnen och täcker den med chokladsmak – som bara ger en fjärdedels kalori.

2. Fuska bort saknaden!
Saknar du familjen när du bor på hotell? Nu kan du känna dig som hemma även när du är borta. Med nya tjänsten Home from Home erbjuder en hotellkedja följande botemedel mot hemlängtan:
* En flaska med ”hemdoft” som kopierar hur det luktar hemma hos dig med allt från matos till favoritblommorna.
* En mp3-spelare med ”hemljud” som spelats in hemma hos dig med till exempel barnen som leker.
* Ett ”hemörngott” som tvättats med tvättmedlet du använder hemma.

Först låter det ju lite frestande. Enkla genvägar till ett lättare och lugnare liv. Men som alltid finns det faror med att fuska.
Vilken sorts människor blir vi om vi inte vågar njuta av att äta choklad eller känna hur det sticker till i hjärtat av hemlängtan? Jag tror vi mår bra av att snaska och sakna ibland – för då är livet på riktigt.

Vad tycker du – fusk eller äkta vara?

Och du har väl inte missat att vara med och tävla om det nya träningsredskapet Walking Style X, en stegräknare med hastighetsmätare:

Tävlingen hittar du om du trycker HÄR!

Trevlig helg så syns vi på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Hmmm vinner jag inte den där stegmätaren kan jag fuska med det också. Det gör ju inget om jag istället kör den där fuskchokladen.

 • Hmm, ja du, om man kan fuska bort sitt chokladsug så vore jag den första att testa på 😉

 • jag vill nog ha min choklad..

 • Oki,ja diggar den första skon o båda bikinisarna men blir för snål annars hade jag köpt båda=)

 • Nä, inget fusk för mig! Tror man förlorar på det i längden.

 • anja

  Chokladinhalator !!!!! Jag som har astma undrar: kan dom inte smaksätta ”våra” inhalatorer ? Skulle va super ju. Hallon smak t.ex. eller saltlakrits….. MUMS 🙂

 • Just det,hur miljövänligt är det att köra en massa mil för det då 😛 Nä,tacka vet jag äkta mumma som choklad btw.Vad vore livet utan om det inte är på riktigt,ja,sant.Nu går jag väldigt lite iom mitt onda ben,men sen vore den ju fin att ha den stegräknaren 🙂