Om jag vore stjärna….

Efter ett par joxiga dagar med flängande hit och ärende dit och stress&strul önskar jag mig ett ett nytt liv. Ett behagligt tillbakalutat stjärnliv. Bara för ett par dagar. Tänk att få alla vardagsbekymmer fixade av andra ett tag, medan man själv kan gunga lugnt på en räkmacka. 

Annons

Men det är nog inte nyttigt att få alla sina nycker tillfredsställda för länge. Då kan man börja ställa underliga krav. Vilket märks till exempel på stjärnornas ”riders” – listor på saker de vill ha i logen när de uppträder.
Robin Williams: Har bannlyst alla pappers- och plastprodukter från sin loge – och kräver att etiketten från den ena av två vattenbehållare avslägsnas.
Lisa Marie Presley: Det får inte finnas något som doftar i logen, men blommor är okej. Om dom är doftlösa.
Bruce Springsteens band: En grillad kyckling ska levereras halvvägs in i konserten.
Red Hot Chili Peppers: Litet meditationsrum med mörka väggar, helst inte blå.

Fler artisters kravlistor hitta du: här!

Om jag blev stjärna för ett par dagar skulle jag hålla min kravlista rätt blygsam tror jag. Kanske typ så här:
* Ständig tillgång till färskbryggt kaffe och mjölk
* Något gott och gärna lite nyttigt att äta.
* En gottehörna med choklad och lakrits.
* Möjlighet att få fotmassage.

Vad kan man mer begära? 

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ja du när de blir stjärnor så kommer alla dessa fördelar. Jag vet hur de kan te sig backstage, har arrangerat en stadsfest med artister och det kan komma de mest konstiga grejor. Och detta bubbelvatten, de vill ju ha Evian och sånt, det duger inte med vanligt vatten.

  Jag menar Evian, de är ju precis det! Otroligt! Men de flesta går att resonera med, men ofta vill de ha sprit och öl, men det serverade inte vi, då vi hade underåriga som fotbollslag med föräldrar som hjälpte till att jobba i logerna. Men kul var det!

  Mycket roligt har hänt i logerna!
  Men jag är nog som du, ganska sparsamt med önskningar, så som kaffe mm. ;O)

  /Sus

 • Min lista skulle toppas av en massör.
  Sen kaffe och färskpressade juicer olika sorter, det kan väl stå en person där enkom för det.
  Choklad i många olika skepnader, bara de hittar till min mun
  Nybakta bullar
  Skaldjurstallrik med goa såser…
  Vatten

 • Charlotte

  Sus i dus: Jag kan tänka mig att det händer en del backstage – jag hörde om ett hårdrocksband på Sweden Rock som bara accepterade svarta handdukar – så personalen ficks tå och färga frottéhanndukar mitt i natten.
  Maggan: Nybakta bullar – det glömde jag ju, det måste man passa på och önska sig såklart om chansen finns.

 • Fruktsallad, massage, öppen eld, mjuk skön soffa/fåtölj med fluffiga kuddar eller liknande till att gotta sig i plus mysbelysning till, egen kock/sminkör/frisör och gärna också någon som var hemma och städade/diskade/tvättade under tiden.

  Fast jag tror nog det är rätt körigt att vara stjärna, mycket att jobba på, intevjuer (fniss), konserter, framträdanden, fotografering, turné, autografskrivning, sånginspelning, paparazzi, osv… de kan få ha lite förmåner då också. Fast vissa tar ju i lite väl mycket…

 • Charlotte

  Annchen: Oh, vilken bra kravlista – öppen eld och städhjälp, inte helt fel.

 • Hmmm,på min lista:
  – Fotmassage zon-terapi,även att bli killad under fötterna.Underligt,men tycker det är skönt!
  -Ryggmassage,har ständigt hårda muskler.
  -Hemlagad god/nyttig mat,lagad av någon annan än mig själv.Varje dag!
  Finns säkert hundra mer,men det får räcka.

 • Så du menar att jag har potential för att bli stjärna då? 😉

 • Charlotte

  Bitte: Killad under fötterna – mja, det tar jag nog inte med på min lista. I så fall som krav på saker jag vill slippa.
  Annchen: Absolutely, klar starpotential! 🙂