På osäkra fötter

Såg ni programledaren Anna Hedenmo snubbla i direktsändning i tv? Det hände i ”Agenda” i söndags när hon skulle gå några meter genom studion, då snavade hon till på klackarna så manuskorten flög all världens väg:

Annons

Även om hon räddade det hela väldigt snyggt kände jag verkligen med henne. Som en av landets förmodligen största snubbelmajor har jag trillat både hit och dit och ner i diket fler gånger gånger än jag vill komma ihåg.
Även på jobbet har jag ramlat pladask i korridoren ett par gånger, när jag halkat i vatten eller mött något annat oväntat hinder som mina två vänsterfötter vägrat ta sig över på ett värdigt sätt.
Men jag har, än så länge, sluppit att falla inför hundratusentals tv-tittare. Det är jag tacksam för.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter