På spa med naken-Jonas?

Jag är inbjuden på tjejhelg med en naken karl.
Jonas heter han och finns på en av bilderna ovan. Ledtråd – han är den enda som är man och inte har några kläder på sig.
Jag såg bilderna i en annons för ”Årets tjejhelg – Spa & Health Camp”.

Annons

Och blev konfunderad.
Hur tänkte man här? Varför använder man en bild på en naken man som springer på stranden? Varför finns bilden överhuvudtaget? Är det Jonas egen idé? ”Vassego, den här bilden där jag nudistjoggar lite härligt kan nog dra mycket lejdis!”.
Jag vet inte. Men jag vet att jag inte blir så sugen på att åka dit och uppleva ”avslappnande stunder” och ”välbefinnande”. Jag hade istället suttit på helspänn och varit nervös för att Jonas plötsligt skulle kuta in och köra en nakenföreläsning.
Tack men nej tack.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter