Post it-krig!

Det finns faktiskt krig som är kul! En sådan rolig strid utbröt nyligen i Paris och håller nu på att spridas ut i världen: Post it-kriget!

I somras började franska kontorsarbetare konstkriga och tävla om vem som kunde göra bäst figurer av olikfärgade post it-lappar i sina fönster. På bilden ovan syns till exempel en SvampBob Fyrkant-skapelse. Fler fantasifulla och kreativa post it-motiv kan du se om du trycker HÄR.

Annons

Kriget håller nu som sagt på att ta sig in i fler länder, bland annat Sverige. Jag testade lite försiktigt med att pussla ihop några lappar på skrivbordet:

Inte så vackert kanske (det ska föreställa en kvinna för de som inte ser det) – men beroendeframkallande roligt. Nästa vecka är jag kanske redo för att dekorera mitt fönster. Tyvärr finns det ingen annan arbetsplats att ”post i-battla” med mitt emot, bara en park. Å andra sidan ökar det mina chanser att vinna ganska rejält…

Ha en härlig helg! Jag ser bland annat fram emot att ha tid för långkok och laga fläsklägg och rotmos, min mage har längtat hela veckan, och ha en lyxträff (en måstefri heldag) med godaste vännen.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter