Putsa eller inte putsa?

Precis när jag bestämt mig för att vara en duktig flicka och putsa fönster imorgon, eftersom solen lyser som om den fått vårfnatt, ringer den onda fresterskan.
”Vad säger du om att träffa för en fika eller ett glas vin på en uteservering imorgon eftermiddag?” frågar väninnan.
”Njaaa, jag hade ju egentligen tänkt putsa fönster hela dagen… jag vet inte… vi kan väl höras imorgon och bestämma”, svarar jag och får snabbt på luren innan jag tackat JAJAJA till ett betydligt mer njutbart alternativ till att putsa och pusta.

Annons

Men jag vet ju redan att jag kommer att strunta i fönsterna imorgon. För det är ju en aptrist syssla. Titta bara på den här stackars orangutangen som ”roar sig” med att putsa rutan. För att uppskatta denna aktivitet måste man tydligen stängas in i en bur och bli ett desperatuttråkat zoodjur. Alltså bör någon låsa in mig i lägenheten i helgen och ta bort teve, böcker och annat kul…

httpv://www.youtube.com/watch?v=jHO5Tma77Mc

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter