Rent – utan schampo?

Nu ska du tvätta håret utan schampo – om du hakar på den nya trenden ”No poo”. Metoden går ut på att man ska hoppa schampot, eftersom det oftast innehåller sulfater som bland annat sägs torka ut hårbotten och snabbt göra håret fett igen.
Istället finns det olika sätt att göra rent håret, bara med balsam, bara med vatten, med honung och vatten och så vidare.

Annons

Mitt största hårvårdsproblem just nu är av ett annat slag. För någon dag sedan knuffade jag till en badrumshylla och slog ner julklappsoljan jag fått av syster, min beroendeframkallande Morrocan Oil. Dyra droppar och myyyycket kvar i flaskan. Som gick i tusen bitar.
Funderar på om det går att lägga sig ner på badrumsgolvet och gnugga runt kalufsen för att suga upp det sista… och kalla det Mopp-metoden?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter