Rör inte mina öron!

Det här vill jag verkligen inte ha i julklapp! Tänk att öppna ett paket med ett presentkort på ett örsnibbslyft
Men hur dumt det än låter låter allt fler fixa sina öronsnibbar – som är den senaste kroppsdelen som ska göra kvinnor osäkra och rädda för att bli äldre.
Efter händerna och halsen, som är ”de värsta åldersavslöjarna”, ska vi nu ängsligt granska våra snibbar och oroa oss för att de ser gamla och hängiga ut.

Annons

Å andra sidan träffade jag nyligen en väninna som tyckte det var jobbigt med gamla öronsnibbar av rent praktiska skäl – att hålen hunnit töjas ut så mycket att örhängena hängde så långt ner att de nästan dinglade mot axlarna.
Men – nu har jag upptäckt att det finns ett mycket enklare och billigare sätt att ordna det än att låta någon skära i en. Små plåster man sätter på baksidan av öronen som gör hålen tajtare:


De här kommer från USA och kostar strax över hundralappen inklusive frakt. Fast jag tror säkert man kan pula ihop någon egen hemmafixarvariant också med lite tejp och plåster.

Men det allra enklaste och billigaste sättet att se yngre, piggare och snyggare ut är att helt enkel le. Det är nu vetenskapligt bevisat av tyska forskare. Dags att kasta ut alla dyra mirakelkrämer och byta ut dem mot roliga böcker,  skojiga filmer och kul sällskap?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter