Säg inte ja!

 

Den här annonsen under Dagens Puss i Metro satte min fantasi i rullning. Vad har hänt? Vad ska Lady göra? Kommer hon att hinna?
Jag ser framför mig den klassiska slutscenen i en romantisk komedi: hur Lady rusar (utan att bli svettig och förstöra sminket) för att hinna fram till kyrkan innan bruparet säger ja till varandra.

Annons

Hon slår upp porten, alla i kyrkan vänder sig om och tittar. Ladys och brudgummens blickar möts… ja och så blir det happy happy end! Hoppas det blir det i verkligheten också, på ett eller annat sätt.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ser ut som ett klassiskt fall av man vet inte vad man har förrän man förlorat det… eller man saknar inte kon förrän båset är tomt. Men verkligen, det känns som en del av en film. Självklart kommer hon in i kyrkan exakt när prästen frågar om det är någon som har något att invända mot äktenskapet. Som sig bör.

 • Charlotte

  Annchen: Men… jag kom plötsligt att tänka på det, är det inte lite fegt av Lady att bara erbjuda ”bli ihop” istället för ”gift dig med mig istället”? Kan tyda på att hon fortfarande inte är helt säker.

 • Vet inte riktigt hur stor chansen är heller att brudgummen i fråga ser det hon skriver. Kanske mest ett desperat rop på hjälp, eller bara på uppmärksamhet. Och jo ”får jag chans på dig” matchar inte riktigt ett giftermål. Kanske är ålderskillnaden för stor. Ett happy ending på den här filmen blir nog att Lady blir kär i prästen, eller best man eller någon annan liknande, så alla blir glada.

  Duktiga vi är som skrev 3:36 och 3:53 när klockan är 15:16 nu. Men man ska ju vara ute i god tid och vara förutseende. Säkert nyttigt.

 • Charlotte

  Annchen: Oj, vi kanske har fått Heroes-krafter och kan blogga i framtiden. Hmmm, får kolla det där!

 • Hej där, jag läste också den där annonsen i Metro. Jag satt också och funderade på den, mest över att Lady var ganska allmänt namn. Det kanske är fler grabbar än en som inte gifter sig för att de tror att Lady inte vill. Vem vet, det kan ju vara kassörskan på ICA som är Lady! Det skulle kunna bli en riktig komedi film.

 • Egentligen är hela grejen rätt rolig men samtidigt kanske tragisk. Alla som läser notisen börjar undra och fundera precis som du, men i verkligheten kanske något tragiskt/jobbigt/känslomässigt kostsamt ligger bakom det hela. ELLER, tänk om det bara är något lustigt som någon skriver för att väcka våra känslor?!

  Vad det gäller Wien så är det en fantastisk stad. Skall försöka ge mig lite tid i själv och skriva ihop om det bästa. (kan hojta om det blir något av det…)

  Men vill man ha lite historia/kultur (både nutid och dåtid), god mat och BRA shopping så är Wien en väldigt bra stad.

 • ps. jag lade till en länk till din sida, hos mig. hoppas det var ok 🙂

 • Charlotte

  Lekne: Hojta gärna till om du skriver något om Wien, och klart att det är ok med en länk, kul!
  Den tatuerademamman: Vi måste vara många som grubblar över Ladys öde…

 • Haha ja det är ju vid såna tillfällen man får klart för sig att barnet allt finns kvar inom en fortfaranade. 😛

 • Jag håller med dig det kändes verkligen som jag tjänade pengar på att köpa stövlarna:) Hoppas det blir en uppföljning så man får veta hur det gått för ”Lady”:)

 • Så spännande annonser finns aldrig i Östersundsposten :/ Är det ok om jag länkar till dig?

 • maja M

  Jag sitter alltid på bröllop och väntar på att någon kvinna eller man som ska rusa in genom porten och utropa ”SÄG NEJ,SÄG NEJ, det är ju mig du ska gifta dig med i stället”.
  Ärligt talat tror jag att jag sett för många romantiska komedier genom åren.

 • Ja, det var verkligen en rolig liten notis du hittat! Trevlig blogg du har! Hit kommer jag gärna tillbaka. Tack för ditt besök hos mig.

  Kram
  Sus

 • Charlotte

  Evans: Självklart, jättekul!
  Maja: Jag också, det måste vara effekterna av en långvarig Hollywood-överdos.
  Sus i dus: Tack, vad glad jag blir! Kram tillbaka!