Se det snöar – i datorn

Så här får du det att snöa – inomhus! Skriv in ”Let it snow” på datorn i Googles sökruta. Då börjar snöflingorna snart att singla ner över skärmen. Vänta ett tag så dyker det även upp en liten knapp där det står ”Defrost”, trycker du på den tinar skärmen upp och snön försvinner. Du kan även använda musen som vindrutetorkare över skärmen.

Annons

Här snöar det utomhus också. För första gången i vinter.

Tyvärr märker jag att de två senaste mardrömsvintrarna har förstört snö för mig. Nu är min första tanke inte ”Åååh, vad vackert…”, utan jag rycker skrämt till och famlar i panik efter halkskydd och överlevnadsutrustning.
Men några flingor ska jag väl klara. SMHI har ju lovat en grön jul och det får de banne mig hålla.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter