Semestertider, hejhej!

Nu dyker jag ner i ledighetspoolen, fylld med några sköna veckor utan mycket mer planering än att ha det gott.

Vi ses igen i slutet av augusti. Tills dess kan ni klura på de här semestergåtorna:

Semestergåta 1.
Du åker på semester till en ö mitt ute i en stor sjö. Det har aldrig funnit en bro mellan fastlandet och ön. Varje dag åker en traktor med vagn runt ön för att barnen ska kunna åka hölass. Du blir förbryllad över hur traktorn hamnat på ön och frågar runt, det visar sig att traktorn inte transporterats till ön med båt eller flyg. Inte heller har den blivit byggd på ön. Hur hade traktorn hamnat på ön?

Annons

Semestergåta 2.
På din semester hittar du en intressant sevärdhet, att besöka en av två byar. Sanningens by eller Lögnens by. På väg mot byarna möter du två män i ett vägskäl, en som bor i Sanningens by och en som bor i Lögnens by. Du får bara ställa en fråga till båda för att hitta till Sanningens by – vilken fråga?

Och blir det inte badväder så kommer här en film som ska ge illusionen av att du befinner dig under vatten några sekunder. Du ska titta i mitten hela filmen, och sedan flytta blicken när den är slut.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kyiZC-4oXhE

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Bussigt! Nu kommer jag undra om jag har rätt svar på gåtorna… Den andra är jag säker på att jag löst, men den första… jag tror jag har rätt, men … nä… vet inte