Sill i skallen nästa sommar?

Jag hade en trevlig midsommar – vilket bland annat innebar mycket sill. Jag gillar sillar. Dom är nog inte lika förtjusta i mig, som hugger tuggtänderna i dem så fort tillfälle ges.
Ibland har jag tänkt att jag borde ha sillfabrikantens namn stämplat i pannan, så mycket reklam jag gör för dem när jag smaskar belåtet.
Och nu kan det bli verklighet!
Första steget är taget: Nu kan man köpa reklamplats på människors hud! Märkas erbjuder stämplar med reklambudskap som sitter kvar cirka ett dygn. Än så länge bara avsedda för händer och handleder… men trenden kan säkert sprida sig till resten av kroppen.
Tänk vilka sommarjobbsmöjligheter som öppnar sig. Gå runt med ett glassigt namn i ansiktet hela sommaren. Eller varför inte flintastek över magen, skoskavsplåster på fötterna och magsjuketabletter på rumpan…

Annons

Skulle du reklamstämpla dig för att tjäna pengar – och i så fall var?

Roligast just nu är annars bokstavsvideos – alltså gamla videofilmer med ny text som bokstavligen beskriver vad som händer. Som till exempel så här….

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hej Charlotte! Jag är kanske ovanlig, men jag tycker inte de här videorna är roliga! bara töntiga… Dessutom, i den med Bonnie Tyler sjunger tjejen så förfärligt falskt att jag inte klarar av att lyssna/se färdigt… Det positiva är att jag får lust att lyssna på de riktiga låtarna 🙂 Och en sak till: jag har alltid tyckt att James Blunt var oattraktiv och förvånat mig över att han lyckats få så snygga tjejer, men i den här videon står det ju klart att han faktiskt ÄR snygg. Ännu en lärdom 🙂

 • Kul.En midnattssol på handen vore ju najs 🙂 Den är ju omtalad och lockar många besökare till oss.Roliga snuttar.Har sett några där man översätter från ett annat språk till svenska.Hur kul som helst!Sill är mumma förresten!Det gillar jag skarpt jag med 😛

 • Beror väl lite på hur mycket pengar…? Kan gärna ha nån logga på mig nån dag om jag får ett par nya löparskor tex 🙂

 • Jag hade nog kunnat tänka mig att gå omkring som en levande reklampelare! Beror ju förstås väldigt mycket på var reklamen skulle placeras, om det var en snygg bild eller inte, hur mycket betalt man får och självklart vilket märke man gör reklam för.

  Skulle aldrig kunna göra reklam för ett märke som man inte själv stöder eller tycker om.

  Men att ha en snygg logga stämplad på armen då man t.ex. ska på festival (och syns för mycket folk) så hade bara varit lite kul 🙂

  /F

 • Hej Charlotte,

  Kul att du skriver om märkas.se, om du vill skriva mer och behöver någonting. Hör av dig till mig!

  MVH Pontus Andersson, märkas.se