Sju sjuka sekunder

Sju sekunder är allt du har på dig. Sen är det kört för alltid, chansen att göra ett första intryck kommer aldrig tillbaka.
Det har ny forskning kommit fram till. Varje gång vi träffar en en ny människa avgör vi på sju sekunder vad vi tycker om henne eller honom. Om det är den stora kärleken, någon vi vill bli vän med eller någon vi inte gillar alls.

Annons

Som tur är har jag inte träffat folk överhuvudtaget de senaste dagarna, utan legat nerbäddad med vinterns sista (?) förkylning.
Hade någon främling råkat förirra sig in i mitt sovrum hade jag nog inte gjort något vidare intryck. Det hade förmodligen räckt med tre sekunder för att konstatera att den rosslande, snörvlande varelsen med rufsiga hårtestar och Rudolf med röda mulen-näsa var en riktigt sjuk typ…

Nu har äntligen snuvan ebbat ut och jag såg fram emot att kliva ut i den verkliga världen igen imorse. Fast det kunde varit bättre väder på dagen för min comeback. Regnet strilade ner som om någon uppe bland molnen också blivit himla förkyld och hade ont om näsdukar.
Vid busshållplatsen hörde jag ett par tonåringar kommentera väderleken på sitt sätt…
Tonårstjej 1: Åh, jag hatar när det regnar!
Tonårstjej 2: Jag vet, det är typ så onödigt. I alla fall innan jag hunnit köpa dom där nya rosa gummistövlarna.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter