Skulle du köra ut de här männen?

I fredags slocknade jag i soffan. Inte så ovanligt kanske, men jag vaknade inte förrän typ i söndags. Någon taggig Törnrosa-basselusk däckade mig med halsont och koma hela helgen. Jag stapplade bara upp emellanåt för att kissa, knapra huvudvärkspiller och försöka förtränga den förbaskade solen som alla andra kunde njuta av…

Annons

En av de sista sakerna jag minns innan jag gled in i dvalan är en halvnaken man.
Jag var inom ett av stans köpcenter när jag plötsligt hörde en barsk röst säga: ”Hallå där! Stopp!” Så jag stannade lydigt, men det var inte mig varuhusvakten ville hejda – utan en medelålders man klädd i shorts, sandaler. Och inget mer. Det var det som var problemet.
”Så där får du inte gå omkring här inne!” morrade vakten och pekade anklagande på mannens bara bringa med svettdroppar porlande nerför brösthåret och över kulmagen som en yster vårbäck.
Mannen spärrade förvånat upp sina ögon och skrattade nervöst: ”Du skämtar?” Det gjorde vakten inte. Mannen vägrade tro på att han blev utkörd på grund av opassande klädsel, tills vakten tog ett bestämt grepp om hans bara arm och började leda ut honom.

Om det inte var en feberhallucination var det en verklig överraskning. Jag trodde faktiskt att det var fritt fram för karlar att strutta fram halvnäck i solens glans utan protester. Men jag måste säga att det glädjer mig om vi kan få färre topless män ute på stan. Guppande rödsvedda gubbtorsos, och även vältränade sexpack för den delen, kan hålla sig på stranden tycker jag!
Vad tycker du?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Lotta

  Jag håller med, men…. Vid närmre eftertanke, går inte tjejer omkring lika lättklädda, typ strand, på sommaren? Kortkort, shorts el kjol el klänning/tunika, och ”magtröjor” = bikini modell mer klädd….

 • Charlotte

  Lotta: Jag drar gränsen för sommarklädsel på stan vid shorts/kjol/klänning och linne för båda könen. Det är precis lika okul att trängas i mataffären med en svettdrypande och halvnaken kvinna som en man.

 • svettdrypande =not so fresh kanske..

 • Inga

  Toppless ute på stan/shoppingcentret är osmakligt oavsett kön.