Skulle jag skrika när kungen sjöng?

I helgen var jag på ett fantastiskt bröllop – stort tack igen Tobias och Maria! En av alla överraskningar var när Elvis plötsligt kom in och sjöng! Han ser förvånansvärt fräsch ut fortfarande, kolla videon, och går nu även under namnet Ken Wegas.
Under en av låtarna höftvickade sig The King fram åt mitt håll och spände ögonen i mig medan han sjöng smäktande. Då jag fick jag lite dåligt samvete. Det kändes som om jag borde skrika hysteriskt i falsett och gråta som en trädgårdssprinkler. För Elvis är ju van vid fruntimmer som får fnatt.
Men jag kunde inte. Och det är inte Elvis fel. Han var superduktig. Det är mitt fel. jag har aldrig varit ett hysteriskt tonårsfan och tjutit som ett brandalarm. Och jag har inte tagit igen det och blivit ett hysteriskt tantfan på äldre dar heller.
Jag kan bara inte.

Annons

Men det finns många andra som har kunnat och som kan. Vilken tur för artisterna, så tråkigt för dem om alla hade nöjt sig med att le och vicka lite med foten som jag. Stämningen blir en gnutta mer uppsluppen med såna här slags fans – från 60-talets Beatlemania till förra årets Johan Palmania: IIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Har någon artist fått dig att förvandlas till ett hysteriskt fan?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Cia

    Nej jag är nog lika torr som du 😉

  • Nej jag är nog för sansad. Men om någon skulle få mig göra det så vore det nog Thåström eller den engelske skådisen/sångaren Robson Green. Eller som vi sa som unga. Den och en back öl och jag hade struntat i ölen!