Smart sätt att bli smal

Jag erkänner, det går lite si och så med att hålla nyårslöftena om ett sundare och slankare liv. Men nu har jag läst om en ny bantningsmetod som verkar lovande. Utan svett och svält. Den går ut på att man kan leva precis som vanligt – och ändå gå ner i vikt.
Man tänker sig helt enkelt smalare!

Annons

 
Bakgrunden är en amerikansk studie där 84 överviktiga hotellstäderskor fick frågan om hur mycket de motionerade. 67 % svarade att de inte fick någon motion alls. Hälften av dem informerades sen om hur många kalorier de faktiskt gjorde av med varje dag när de städade. Efter fyra veckor hade gruppen som fått reda på att de faktiskt motionerade på jobbet gått ner i vikt. Medan den andra gruppen, som fortfarande trodde att de inte fick någon motion, inte hade blivit smalare.
Förklaringen är att ”kvinnors uppfattning om sin fysiska aktivitet får deras kroppar att bränna fler kalorier.” Alltså – tro på att det du gör till vardags är träning, så tror kroppen också det.

 
Nu ska jag gå hem och tro att det är bra motion att ligga på soffan och titta på en film. Vi får se hur lättlurad min kropp är.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Haha.. vilken bra träningsmetod. Då ska jag tänka att det är jättejobbigt och fysiskt ansträngande att ha sångsamlingar med barnen på jobbet, att byta blöjor och att klä på 18 ungar före utevistlesen.. jäklar vad smal jag kommer bli.

  ang. glasögonen. jag blev nöjd. Använder dom typ 2 timmar per dygn, eftersom jag använder linser alltid på dagarna. Men ett par glasögon måste man ju ha. Det händer ju att man är förkyld eller så…så det fick bli billiga nätbrillor

 • maja M

  Jag är väldigt tveksam till det där att tänka sig smal. Jag tror i och för sig att man kan tänka på att äta mycket frukt och godis men utan åtgärd betvivlar jag att viktnegång sker men visst vore det otroligt skönt att bara kilona förvann…

 • Cia

  Hmmm så mycket som jag får springa ut på lagret varje dag borde jag vara modellsmal för länge sedan!

 • Åååhhh… Härligt!!!
  Nu ska Storsan slänga sig i soffan och tänka, tänka, tänka sig att hon precis deltagit i ett hårt gympapass!
  *S*
  PS: Tackar för berömmet, blev glad!
  *Storsan rodnar klädsamt*

 • Åh tänk om det verkligen vore så… Det vore fantastiskt! Kramar…

 • Eva

  Tanken den är god,visst går det att tänka sig smal men då måste man vara motiverad.kram

 • Oj.. de var de bästa jag läst på länge. Har alltid fått dåligt samvete för att jag slänger mig i soffan å kollar film istället för att träna på min träningsmaskin men nu kan jag ju ligga där i soffan och tro på att jag tränar magmusklerna och lår-rumpa. jösses vad jag komemr att komma i form till sommarn 😀 Tack 🙂 hehe

 • Jag brukar göra mentala situps, när jag lagt mig och får ågren för att jag inte gjort nån, på länge! Och tamej tusan, nog är det lite träningsvärk jag känner på morgonen, eller… är det bara gaser???

 • Haha, det kanske skulle vara värt att prova:P Skulle verkligen vara super! Själc ska jag iväg och träna imorgon.. har också tänk mig leva ett sunt liv nu efter nyår.. ehm.. börjar nu då;)

 • TACK Charlotte,fr.om idag ska jag tänka mig smal!

 • haha, ja då ska jag börja tro med, helt klart kram biggan