Snarkande karl till uthyrning!

En spännande ny idé – hyra ut sin man.
Ann-Sofie från Linköping satte in en annons på Blocket och erbjöd sin man Göran:
”Jag vill ha tillbaka lite egentid. Detta är vad som finns: Karln är en man i sina bästa år och en väldigt trogen och lojal tjänare. Han e duktig på precis allt och väldigt snabb på att lära sig det han inte kan.”
Annonsen har fått mycket uppmärksamhet och är väldigt roligt skriven, delvis som en bilannons, där det beskrivs att Göran drivs med kaffe, har blå strålkastare och är av årsmodell 1959.
Men det finns också ett seriöst allvar i botten, eftersom Göran gått arbetslös en längre tid och verkligen behöver ett jobb.

Annons

Jag önskar paret all lycka till – och tackar lite extra för en speciell formulering i annonsen som väckte tankar. Ann-Sofie har inget emot att Göran jobbar natt eftersom han snarkar! Hmmm… undrar om jag kunde hyra ut mitt privata sågverk till någon nattjänstgöring? Fast jag hade saknat honom, det får nog bli öronproppar i fortsättningen också.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter