Sök det bästa jobbet i världen!

I dessa kristider är man extra glad över att ha jobb. Speciellt ett jobb man verkligen gillar.
Men även om jag trivs på Allas är det ju inte det bästa jobbet i världen. För det finns i Australien – och det ska jag söka och begära sex månaders tjänstledigt om jag får!

Annons

Jobbet – som marknadsförs som just Världens bästa jobb! – består i att semestra på paradisön Hamilton Island i ett halvår och rapportera om hur härligt man har det. För det ”besväret” får man 140 000 kronor i månaden. Man ansöker genom att skicka in en video och berätta om sig själv. Men skynda – ansökningstiden går ut den 22 februari! Här kan du få reda på mer om jobbet.

I jämförelse verkar vissa svenska platsannonser lite mindre… glamorösa:

Men även om Skatteverket inte kan locka med tropiska fiskar, gyllengula stränder och palmer kanske de ändå kunde anstränga sig lite mer? Typ:
* ”Världens bästa momshandläggarjobb – du får tillgång till obegränsat antal kulspetspennor och fönsterbord i matsalen. Extra förmåner: motionscykel och ett bättre begagnat solarium i källaren. Wow!”

Vilket är det bästa jobb du haft?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • 140000 i månaden… Hmm, nästan så man blir sugen… Undrar om dom är intresserad av en tvåbarnsmor i sina bästa år, som tycker vin är surt och pratar knackig skolengelska…

 • Sonen ringde faktiskt till mej igår och frågade, om jag sett annonsen? Han tyckte det jobbet skulle passa mej perfekt..

 • Ja, bra tips! För den lönen kan man offra ett halvår med sin man… Så kommer man hem jätterik efteråt! =) Det bästa jobbet jag haft är ju som skådespelerska så det trivs jag rätt bra med, men den högra lönen på paradisön är lockande.

  Hoppas du har en bra onsdagskväll!

 • Brattalied

  Ja nog låter det som ett bra jobb med 140000 i månaden.
  Men jag har också ett som jag älskar.Men inte lika välbetalt i pengar – dock får man belöning på andra sätt.Jag är bibliotekarie, och har varit det i 18 år. Och än har jag inte vaknat en enda morgon och känt att jag inte vill gå till jobbet. Jag jobbar på en skola med barn 6-16 år.Full rulle hela dagen!Och det är jätteroligt.

 • OJ.. får man ta med familjen! För dne lönen kan jag bekosta make och barn också

  Bästa jobbet jag haft??? Hmmm – det jag har nu.. tror jag. Om man plockar bort tidiga mornar, och sena eftermiddagar, tjuriga ungar och knasiga föräldrar.. så det är TOPPEN. Ja, förutom lönen då!

 • Det jobbet vill jag ha… Gärna på rotfläsk, för jag fryser och hackar tänder.. och pengarna ja de är en extra bonus 😉

 • Lät ju onekligen lockande, men jag antar att de vill att man ska testa alla barer, diskon och sånt också…det är nog inget för en spiknykter 4 barnsmamma 😉

  Det bästa jobb jag haft? Det är det jag har nu! 😀 Dvs jag är dagmamma åt två av mina barn + två andra två små gulliga tjejer som bara gör hemmamamma livet lättare eftersom mina barn får kompisar. Får vara hemma som jag älskar och får samtidigt betalt! Visserligen inte 140 000 i månaden, men ändå 😉

 • hmmm vi blir nog 2 som får slåss om jobbet 😉

 • Fia

  När jag var 15 och fick sommarjobb i en godiskiosk trodde jag att jag hade fått världens bästa jobb 🙂 Men jag har ändrat mina värderingar sedan dess!

 • Hahaha… Fri tillgång till kulspetspennor! Jobbet i Australien tipsade min f.d svärmor mig om. Faktiskt inte för att hon ville ha mig ur landet utan av ren välmening. Ha en fabulous helg!

 • Jag jobbade som turledare på islandshäst på somrarna. Det var inte helt fel att lulla runt på hästryggen dagarna i ända.